Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Seton Creator, ontwerp en personaliseer uw producten in enkele klikken!

Keuringsetiketten één jaar

Wanneer uw bedrijfsuitrusting regelmatig gecontroleerd of onderhouden wordt, kunnen keuringsetiketten goed van pas komen. In een oogopslag ziet uw interventieteam wanneer de controle of onderhoud werd uitgevoerd, wanneer het product in stock gekomen is enz. Het jaartal is meteen duidelijk en met behulp van een ponstang kunt u aanduiden in welke maand de interventie werd uitgevoerd.

1 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

Waarvoor dienen keuringsetiketten met één jaar?


U kunt deze etiketten met één jaar voor verschillende doeleinden gebruiken. Wilt u markeren wanneer uw bedrijfsuitrusting voor het laatst werd gecontroleerd? Wenst u aan te duiden wanneer nieuwe producten in uw gamma werden opgenomen? Wilt u aanduiden wanneer uw onderhoudsteam voor het laatst het onderhoud van uw bedrijfsuitrusting uitvoerde? Dat kan allemaal met dit visueel praktisch hulpmiddel!

Uit welke soorten keuringsetiketten kan ik kiezen?


- U kunt kiezen voor etiketten met enkel jaartal: wanneer u weinig plaats heeft op uw uitrusting, dan zijn deze etiketten de perfecte oplossing. Ondanks de geringe grootte, blijft het toch gemakkelijk om het jaartal te herkennen.
- U kunt kiezen voor etiketten met volledig jaartal: deze zijn iets groter van formaat, waardoor u ook op afstand gemakkelijk het jaartal kan herkennen.

Bijkomend voordeel?


Elk jaartal komt overeen met een bepaalde kleur. Hierdoor volstaat het om de kleur van het etiket te herkennen om meteen te weten over welk jaartal het gaat.

Tips


Naast de standaard keuringsetiketten, is het zeker ook de moeite waard om onze personaliseerbare keuringsetiketten te bekijken. Kies zelf de kleur, de afmeting en de vorm van het etiket en aarzel daarna niet om uw tekst en logo toe te voegen. Zo creëert u etiketten volledig op maat!

Ten slotte raadt Seton u ook aan om gebruik te maken van onze ponstangen. Zo hoeft u gewoon een gaatje te knippen in de maand waarin de controle of het onderhoud werd uitgevoerd.
Indien u een keuringssticker wilt verwijderen, gebruikt u het best een schraper. Zo blijven er zeker geen restjes lijm achter op de ondergrond.

Om te vermijden dat u elk jaar uw keuringsstickers moet vervangen, kunt u ook kiezen voor onze . Een voordelige oplossing maar met een even goede zichtbaarheid.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten