Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Combinatie afvalbak-asbak

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw parking schoon houden? Als u werknemers heeft die een rookpauze nemen, is het aan te raden om buitenasbakken te installeren. Ze zullen vanzelf geneigd zijn om hun peuken in de hangende of staande asbak te gooien. Uw buitenruimte blijft proper en u bespaart op schoonmaakkosten.
Een plaatsbesparende oplossing is de afvalbak met asbak. Dit twee-in-één-artikel is bijzonder handig voor kleine oppervlaktes. Uw werknemers kunnen er behalve peuken ook ander klein afval in weggooien. Denk bijvoorbeeld aan sigarettenpakjes, koffiebekers of papieren zakdoekjes.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een afvalbak met asbak van Seton houdt uw terrein vrij van peuken en vuilnis


Installeer afvalbakken met asbak van Seton en afval en peuken op de grond zijn verleden tijd. Keuze is er bij de vleet op deze pagina. Een greep uit ons aanbod:

Wilt u uw buitenruimte uitrusten met afvalbakken met asbak?
  • Een combinatie afvalbak-asbak is geschikt voor kleine ruimtes

  • Een combinatie afvalbak-asbak heeft een grote capaciteit

  • Een vlamdovende afvalbak-asbak is een veilige oplossing

  • In een rokersoverkapping is een asbak een onmisbaar element

  • Een designmodel geeft uw buitenruimte een chique uitstraling

Staande afvalbak/asbak zonder afdakje

De Smalle asbak/vuilnisbak van staal heeft een dubbele opening. Het rooster kan gemakkelijk verwijderd worden met het handvat. Deze staande asbak kan gevuld worden met zand. Ook de vlamdovende asbak/vuilnisbak heeft twee openingen. Het is een combinatie van een zelfdovende asbak en een cilindervormige vuilnisbak. Het vlamdovende deksel verhoogt de veiligheid. De voet beschermt tegen vocht en laat geen sporen na op de grond als de staande afvalbak verplaatst wordt.

Staande afvalbak/asbak met afdakje

De asbak/vuilnisbak met afdak is een combinatie van een asbak van 3 liter en een afvalbak van 38 liter met drie openingen. Het beschermende afdak kan verwijderd worden bij het legen. De zuilasbak/vuilnisbak van staal met grote capaciteit is een combinatie van een asbak van 3 liter en een afvalbak van 30 liter. Hij is speciaal behandeld om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden en vandalisme. De asbak/vuilnisbak met rubberen pootjes voor buitengebruik is een combinatie van een asbak van 12 liter en een afvalbak van 60 liter. Ondanks zijn zwaarte beschadigt hij de vloer niet, dankzij de rubberen voetjes. Hij is bovendien uitstekend bestand tegen roest.

Afvalbak/asbak voor wandbevestiging

De wandasbak voor buiten, met of zonder vuilnisbak is gemaakt van duurzaam materiaal. U kunt opteren voor het model met ingebouwde vuilnisbak van 15 liter.

Zandzakken

Om de sigarettenpeuken vlug te doven en geurhinder tegen te gaan, kunt u zowel in het vuilnisbakgedeelte als in de asbak van onze afvalbakken een laagje zand aanbrengen. De zakken met zand voor zandasbak zijn beschikbaar per zak van 1 kg of per pakket van 10 kg. Ontdek ook ons assortiment rokersoverkappingen als u buiten een rokersruimte wilt inrichten.

Het verbod of de toelating om te roken kunt u aanduiden met onze signalering verboden te roken of onze informatieborden rokerszone.

Meer informatie over onze afvalbakken met asbak? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.