Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Brandstoftanks

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw brandstoffen opslaan? Brandstoftanks zoals een dieseltank of een benzinetank zijn noodzakelijk wanneer u regelmatig uw voertuigen moet bevoorraden. Deze brandstoftanks zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk om te installeren. Dankzij een dergelijke olietank beschikt uw bedrijf snel over brandstof voor alle voertuigen en uitrustingen. Ontdek al onze beschikbare modellen voor de opslag van olie, benzine en diesel.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Brandstoftanks


Hoe sla ik diesel en benzine op?

Diesel en benzine worden onder meer gebruikt voor bepaalde soorten uitrustingen en motoren zoals graafmachines, tractoren of boten. In sommige bedrijven spelen ze een belangrijk rol, in die mate dat het praktischer is om een eigen brandstoftanks te voorzien en zo snel een tank met pomp in de buurt te hebben. De infrastructuur laat een eigen brandstoftank met pomp echter niet altijd toe.
Seton heeft een reeks brandstoftanks ontwikkeld zoals een olietank, benzinetank en dieseltank voor een vlotter gebruik van uw toestellen en voertuigen. Dankzij een dergelijke brandstoftank met pomp hoeft u zich niet meer te verplaatsen om uw voertuigen van brandstof te voorzien.

Hoe sla ik ontvlambare producten zoals gasolie op?

Dankzij de brandstoftanks van Seton kunt u steeds de hoeveelheid brandstof in uw olietank, benzinetank of dieseltank in de gaten houden. De levering is eenvoudig: uw brandstoftank met pomp wordt bij u op de site aangevuld. Het tanken van uw voertuigen gebeurt veilig en doeltreffend via de tank met pomp.
Er bestaan heel wat modellen naargelang het opslagvolume van uw brandstoftanks: de standaard olietank en de premium olietank. Deze brandstoftanks voor buiten bieden als voordeel dat al uw nodige brandstoffen binnen handbereik zijn voor de goede werking van uw bedrijf: stookolie, diesel, benzine, gasolie of AdBlue.

Welke zijn de verschillende modellen van brandstoftanks?

Er zijn 3 verschillende modellen met verschillende mogelijke formaten:
Het outdoor station standaard reservoir 1500 l en het outdoor station standaard reservoir 2500 l zijn brandstoftanks voor al uw brandstoffen. AdBlue, diesel, benzine, stookolie of gasolie, u kunt uw voertuigen tanken in alle rust.
Het outdoor station premium reservoir 1500 l en het outdoor station premium reservoir 2500 l hebben dezelfde eigenschappen als de standaard brandstoftanks. Maar deze brandstoftanks zijn wel uitgerust met een mechanische teller met 3 cijfers. Daarmee kunt u perfect de gebruikte hoeveelheid brandstof controleren.
De tank voor diesel, hydraulische oliën en koelvloeistof is beschikbaar in een 1000 l- en een 1500 l-versie. Deze brandstoftanks zijn ook uitgerust met een teller met 3 cijfers en een niveau-indicator. Dit model mag uitsluitend voor gasolie gebruikt worden.
Al onze modellen zijn uitgerust met een automatisch vulpistool waarmee u eenvoudig diesel, benzine en gasolie verdeelt. Let wel op: de pomp is niet geschikt voor alle vloeistoffen die u gebruikt. Lees aandachtig de voorschriften bij het product en contacteer de commerciële dienst mocht u bijkomende vragen hebben.

Hoe gelekte brandstof schoonmaken?

Seton heeft een uitgebreid gamma absorptiemateriaal ontwikkeld waarmee u lekken en overstromingen van benzine, diesel en gasolie kunt tegenhouden en schoonmaken. De absorptiemiddelen oliën en koolwaterstoffen kunnen uw vloeistoffen opruimen, zelfs wanneer die vermengd zijn met water. Er zijn ook absorptiekits beschikbaar om een reserve aan te leggen in het geval van incidenten.
Bij Seton is veiligheid onze prioriteit. Daarom raden wij u sterk aan om een bescherming te voorzien met de persoonlijke beschermingsmiddelen – PBM wanneer u bijvoorbeeld werkt met voertuigen of tankt.
Voor de ontvlambare producten is het ook mogelijk om veiligheidsrecipiënten te voorzien om de risico’s op brand te beperken.