Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Zegellood en verzegelingen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de veiligheid verhogen dankzij verzegelingen? De goederen in uw bedrijfsruimtes, magazijnen of containers zijn uw kostbaarste bezit. Die kunt u beschermen met een breed gamma aan antidiefstalhangsloten of veiligheidszegels en -loodjes. Goederen of voorwerpen voorzien van een zegel of identificatienummer kan op een aantal veilige manieren:

  • met aantrekzegels van plastic

  • met een metalen of aluminium kabelverzegeling

  • met een zegeldraad en lood, vastgeschoten met een zegeltang

Bij Seton hebben we uiteraard al deze benodigdheden. Ze zijn in interessante kits of apart verkrijgbaar.

45 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Zegellood en verzegelingen beveiligen en schrikken af


Seton biedt een breed gamma aan verzegelingsmethodes om containers, brandblusapparaten, defibrillators, kleine kluisjes, bakken en zakken mee te verzegelen. Het is niet mogelijk om de verzegeling te openen zonder die kapot te maken. De aanwezigheid van zo een zegel an sich schrikt al af: het ontmoedigt en voorkomt sowieso al inbraak en onwettig gebruik van een goed. Als een zegel uitzonderlijk toch geopend raakt, is dat direct zichtbaar. Het is onmogelijk te verdoezelen dat een zegel verbroken is. Zegels zijn bovendien traceerbaar dankzij de nummering en de barcode. Neem nu deze aluminium verzegeling met handmatige sluiting, voorgenummerd. Dat is een vierkante aluminiumverzegeling met manuele sluiting en opeenvolgende voornummering uit vijf cijfers in reliëfdruk. Zevenvoudige cijfercode met manuele sluiting? Die vindt u bij deze verzegeling met stalen haak in hangslotvorm. Ideaal om gemakkelijk dozen, koffers, aanhangwagens, deuren, bidons, koelvrachtwagens, kasten of sleutels veilig te vergrendelen. Traceerbeerheid: check!

Hoe verzegelingen of zegellood kiezen?


Verzegelingen

In alle veiligheid kabels identificeren en kleine dozen of vaten sluiten, kan al met deze kunststof kabelbinders met beschrijfbaar label. Of kies voor een set plastic aantrekverzegelingen met korte staart, bijvoorbeeld geschikt voor maaltijdkarretjes. Een eenvoudige manier om voorwerpen als EHBO-koffers, defibrillators, nooduitgangen, medische apparaten en andere interventie-uitrusting te markeren als verzegeld, is met een Pull Tite plastic aantrekverzegeling. Op het plaatje kunt u met een balpen of onuitwisbare marker een boodschap aanbrengen. Met zijn metalen binnenstuk dat verhindert dat de staart terugschuift, biedt de Ten Lok plastic aantrekverzegeling nog net iets meer zekerheid. Extreme weerstand biedt ook de Way Lok plastic aantrekverzegeling, ideaal om zakken, bakken of containers mee te sluiten. Voor echte high security kabelverzegeling met opeenvolgende nummering tippen we deze Cable Lock metalen kabelverzegeling, met gevlochten metaalkabeldraad.

Zegellood

Haal meteen alles in huis om op een correcte en handige manier een zegellood aan te brengen met deze koffer voor verzegeling met 1 zegeltang, 1 kniptang, 1 rol zegeldraad en 1000 loodjes. Gelijkaardig, maar zonder koffer is deze kit voor verzegeling: met zegeltang, 1 rol zegeldraad en 1000 loodjes. Moet u apparatuur verzegelen waarvoor het gebruik van roestvrij staal aanbevolen wordt of verplicht is (agro-voedingssector, chemische of nucleaire industrie ...)? Dan verwijzen we naar deze zegeldraad van inox met zegelloodje van lood of aluminium. Deze zegeldraad is gevlochten met vier strengen roestvrij staal.

Wist u dat we ook volledig personaliseerbare aantrekzegels aanbieden?

Upload een tekst en een logo in een gevectoriseerd formaat (.ai of .eps) en u hebt uw geheel eigen verzegeling. U kunt kiezen uit de:

Accessoires voor verzegelingen

U kunt ook alle accessoires apart kopen, zoals de klassieke zegeltang, de zegeldraad van inox op rol of een set voordelige zegelloodjes van naturel metaal. Mag het loodje iets meer opvallen, dan adviseren we deze gekleurde zegelloodjes van plastic. Ook de draad kan variëren in kleur, zoals bij deze zegeldraad van gekleurd plastic, voorgesneden of op rol, verkrijgbaar in het rood, wit of blauw. De plastic draad is overigens ook veiliger in een elektrische omgeving. Weinig tijd? Met voorgesneden zegeldraad van gegalvaniseerd staal hoeft u geen zegeldraad meer te knippen. Met zegeldraad met zegelloodje van lood hebt u draad en loodje meteen bij de hand. Als u veel moet knippen, is deze kniptang met ergonomische handvaten geen overbodige luxe. Nog meer tijdwinst boekt u met deze zegeldraad van copolymeer met zegelloodje van copolymeer, meteen klaar voor gebruik dankzij de combinatie van lood en kunststof pareldraad.

Meer informatie over zegellood en verzegelingen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.