Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Markering voor magazijngangen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de juiste gang in uw magazijn vinden? Een overzichtelijk ingericht magazijn is een must voor een goed functionerend bedrijf. In een groot magazijn is het belangrijk om rekaanduiding en gangaanduiding aan te brengen met behulp van goed zichtbare markeringen en locatieborden. Seton stelt u graag zijn assortiment markering voor magazijngangen voor.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Locatieborden van Seton brengen overzicht in uw magazijn


Een magazijn mag geen doolhof van gangen en rekken zijn. Als uw werknemers in geen tijd de weg vinden naar het juiste gangpad en rek, bespaart u kostbare tijd. Onze locatieborden voor rekaanduiding en gangaanduiding zijn daar de ideale oplossing voor. Gebruik de zelfklevende borden voor permanente markering en de magnetische borden om gemakkelijk te verplaatsen. De locatieborden worden gecombineerd met Zelfklevende letters en cijfers voor magazijn , die u uiteraard ook bij Seton kunt aanschaffen.
Als uw bedrijf een magazijn van enige omvang heeft, zijn goed waarneembare, ondubbelzinnige gangaanduiding en rekaanduiding geen overbodige luxe.
  • U identificeert op een duidelijke manier ieder rek en gangpad van uw magazijn.

  • Uw werknemers verliezen nooit tijd door in het verkeerde gangpad te lopen.

  • De zelfklevende of magnetische locatieborden worden gemakkelijk aangebracht.

  • De magnetische borden kunnen bovendien moeiteloos verplaatst worden.

Locatieborden

De zelfklevende of magnetische locatieborden magazijn zijn gemaakt uit aluminium. Het magnetische model kan zo vaak als u wilt geherpositioneerd worden op metalen rekken. Het zelfklevende model kan op elk propere ondergrond gekleefd worden. De vierkante, magnetische locatieborden voor magazijn zijn opvallende hulpmiddelen om uw gangpad te identificeren. Het zijn gekleurde plastic kubussen met een magneet in, die moeiteloos opgehangen worden tegen een metalen rek of paal.

Houders voor locatieborden

De magnetische houder voor locatieborden magazijn is een blanco plaat waarop aan beide zijden signalisering aangebracht kan worden. Gebruik daarvoor magnetische letters en cijfers of onze stickers met cijfers of letters voor magazijnrekken. De wigvormige, magnetische houder voor locatieborden magazijn wordt magnetisch bevestigd op een rek voor een dubbelzijdige markering met Set van gekleurde stickers met cijfers of letters . De houder voor locatieborden magazijn is een blanco staander die perfect zichtbaar is vanuit elke hoek dankzij de vlagvorm of V-vorm. Kies uit onze stickers voor vlag- of wigvormige locatieborden magazijn de gewenste tekens.

Vloermarkering

De documenthouder om op de vloer te kleven is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De versie met open randen is ideaal om gemakkelijk de boodschap aan te passen. De versie met gesloten randen is ontworpen voor een permanente markering: de randen laten geen stof of vuil door. Met de locatiestickers met barcode voor vloermarkering magazijn kent u een specifieke barcode toe aan elk product dat zich in uw magazijn bevindt. Het zijn etiketten in vinyl met zeer bestendige laminering om op de grond te kleven. De gepersonaliseerde tekst en barcode worden in het zwart gedrukt. Gebruik een draadloze laser barcodescanner voor industrieel gebruik om de barcode te lezen.

Personaliseerbare locatieborden

De personaliseerbare, magnetische, dubbelzijdige locatieborden magazijn zijn uitgerust met recto-versotekst voor een duidelijk zichtbare signalisatie. Ze worden magnetisch bevestigd, er hoeft dus niet geboord te worden en ze kunnen naar believen verplaatst worden. Geef uw tekst online in en selecteer tekstkleur en achtergrondkleur. De letters van zelfklevend vinyl worden op het bord geplakt. Op de personaliseerbare locatieborden voor magazijn kunt u zelf cijfers of letters aanbrengen, bijvoorbeeld met behulp van deze Gele stickers met cijfers of letters . Maak zelf uw magazijnmarkering met deze houders en personaliseerbare plaatjes. Druk uw markering af op de kartonnen inserts, plaats ze in de transparante plastic hoes en bevestig de hoes waar u wilt.

Meer informatie over markering voor magazijngangen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.