Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Veiligheidshelmen

Een ongeval is snel gebeurd. Het dragen van een veiligheidshelm tijdens het werk kan het leven van uw werknemer redden ! Deze PBM absorbeert de impact tijdens een val of een slag op het hoofd. Seton stelt u een gamma kwaliteitsvolle veiligheidshelmen voor.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

"Een veiligheidshelm stoort me tijdens het werk, een helm is oncomfortabel", het zijn vaak gebruikte excuses om deze belangrijke PBM niet te dragen. Soms is dit te wijten aan het esthetische aspect van een helm. Nochtans biedt Seton u een gamma veiligheidshelmen aan die deze argumenten weerleggen.

De persoonlijke voorkeur buiten beschouwing gelaten, is het belangrijk om een veiligheidshelm te kiezen die beantwoordt aan de basis vereisten waaraan deze PBM moet beantwoorden. Het gaat om de norm EN 397 :
- Schokabsorptie;
- Bestendigheid tegen vuur en penetratie;
- Bestendigheid tegen artificiële veroudering;
- Verankeringspunten van de kinhouder;
Bovendien moet de helm ook conform de CE-markering zijn, aangebracht door de fabrikant of degene die de helm op de markt heeft gebracht. Deze markering bevestigt dat de PBM beantwoordt aan de essentiële eisen van de Europese richtlijn. Voor meer uitleg en tips, kunt u terecht op onze pagina over veiligheidshelmen.

Aangezien een helm voornamelijk gebruikt wordt op een werf, raadt Seton u zeker aan om onze gamma's te ontdekken die speciaal hieraan gewijd zijn.
Dankzij onze Werfsignalisatie kunt u gemakkelijk uw werf uitrusten om zo de veiligheid van uw werknemers en voorbijgangers te garanderen. Baken af met behulp van afzetpalen -en linten en waarschuw voetgangers en autobestuurders door gevaarsborden te gebruiken.

Het is eveneens belangrijk om goed de aanwezigheid van werfvoertuigen te signaleren om ze zo zichtbaar mogelijk te maken. Zo is er minder risico op botsingen tussen de voertuigen, maar verhoogt u ook de veiligheid van uw werknemers en voetgangers. Ontdek ons gamma Signalisatie voor werfvoertuigen , met onder andere reflecterende en/of fotoluminescente markeringen, retroreflecterende reflectoren enz.

Berg als werknemer uw werkhelm netjes op voor een langere levensduur. Aarzel niet om een opbergkoffer te gebruiken uit ons gamma Opbergkoffers en -kasten .
Signaleer als werkgever het verplicht dragen van een veiligheidshelm. Ontdek een gepast bord uit onze uitgebreide categorie Gebodsborden en -pictogrammen PBM .