Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

EHBO-koffers

De Arbowet zegt dat werkplaatsen normaalgezien uitgerust moeten worden met EHBO-materiaal, aangepast aan de aard van de risico’s en gemakkelijk toegankelijk voor de werknemers. Seton stelt u dus een assortiment van kits, tasjes en EHBO-koffers voor, maar ook apotheekkastjes evenals lege tasjes en navullingen waarmee u uw tas naar wens kunt aanvullen.

21 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het arbeidsreglement verplicht de werkgever om in zijn onderneming de eerste zorgen aan te bieden aan gekwetste of zieke werknemers. De EHBO-verbanddoos voor bedrijfshulpverlening moet samengesteld worden in functie van het aantal werknemers en het risicoprofiel van de onderneming.

Voor de samenstelling van de verbandkoffers wordt een minimale inhoud geëist door het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming. Stel uw verbandkoffers samen op basis van kwaliteit, doeltreffendheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Afhankelijk van de specifieke bedrijfssituatie kunt u uw basisinhoud aanvullen met meer en/of andere producten. Hoewel er in elk bedrijf altijd minstens één opgeleide EHBO-hulpverlener aanwezig moet zijn, moeten ook mensen die geen specifieke EHBO kennis hebben de verbanddoos kunnen gebruiken voor het verzorgen van kleine verwondingen. Bovendien moet de verbanddoos zich binnen handbereik bevinden, en duidelijk aangegeven worden dmv Borden en pictogrammen Eerste hulp .

Seton stelt u ook enkele EHBO Medicijnkasten , Oogspoelflessen en toebehoren , Nood- en oogdouches en AED-toestellen ter beschikking.

Naast het voorzien van EHBO-verbandkoffers is het voorkomen van ongevallen eigenlijk nog veel belangrijker. Denk er dus aan u uit te rusten met Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om in alle veiligheid te kunnen werken en uw werknemers efficiënt te beschermen.