Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Parkeerbadges

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor dienen parkeerbadges? Als u een parkeerterrein hebt, is een parkeerbadge een handig instrument om uw werknemers of regelmatige bezoekers toegang te verlenen. Handig en gebruiksvriendelijk, tenminste als de badge duidelijk zichtbaar in de auto geplaatst wordt.
Seton laat u de keuze uit twee systemen: de zelfklevende badge om aan de voorruit te bevestigen en de hangende badge om aan de achteruitkijkspiegel te hangen.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een parkeerbadge van Seton is altijd prima zichtbaar in uw auto


Bij Seton vindt u alle mogelijke soorten parkeerbadges en de nodige accessoires:
  • Kies tussen een hangende of zelfklevende parkeerbadge.

  • Kies tussen een genummerde of universele parkeerbadge.

  • Kies tussen een standaard of personaliseerbare parkeerbadge.

  • Kies tussen een doorzichtige of gekleurde badgehouder.

  • Plaats een parkeerbord 'parkeerbadge verplicht'.

Dankzij parkeerbadges wordt de toegang tot uw parkeerruimte automatisch geregeld. Wie geen badge heeft, komt er niet in. Op die manier houdt u altijd de nodige parkeerplaatsen vrij.
  • Voorruitbadges zijn ideaal voor langdurig gebruik.

  • Hangende badges zijn een oplossing voor korte duur.

  • De badges voor de achteruitkijkspiegel hebben een handig formaat.

Hangende badge

Met de personaliseerbare parkeerbadges voor achteruitkijkspiegel stelt u zelf online uw parkeerbadges samen. Geef uw tekst en nummering in en kies tekst- en achtergrondkleur. Deze badges zijn ook verkrijgbaar in een reflecterende versie, die 's nachts zichtbaar is. De gekleurde hanglabels voor een tijdelijke markering zijn gemakkelijk op te hangen met de voorgesneden haakjes. U kunt ze beschrijven met een viltstift. De labels verkrijgbaar in verschillende kleuren, met het oog op een kleurcodesysteem. In de transparante badgehouder voor achteruitkijkspiegel schuift u eenvoudigweg uw eigen badge of ISO-kaart. U kunt de houder dus blijven hergebruiken.

Voorruitbadge

De voorgenummerde, zelfklevende parkeerbadges zijn zelfklevend en dus ideaal voor langdurige autorisaties. Ze dragen het opschrift 'parkeren toegestaan' en een nummerreeks naar keuze om de eigenaar van het voertuig te identificeren. De security ziet in één oogopslag welke voertuigen de parkeerplaatsen mogen gebruiken.Als u uw badge regelmatig moet vervangen, maar hem toch graag aan de voorruit hebt, zijn de transparante, zelfklevende badgehouders de oplossing die u zoekt. U vervangt de kaart zonder de houder los te maken. Ook ideaal voor ISO- of visitekaartjes.

Signalisatiebord

Met de ontradende parkeerborden 'parkeerbadge verplicht' ontmoedigt u foutparkeren. Plaats het bord aan de ingang van uw parkeerterrein of bij individuele parkeerplaatsen. De borden uit hard polypropyleen zijn geschikt om te bevestigen aan een muur of op een paal.


Meer informatie over onze parkeerbadges? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.