Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Thermotherapie

Bij een verstuiking, hoofdpijn of spierverrekkingen zijn pleisters en verbanden niet de meest geschikte hulpmiddelen om de eerste hulp toe te dienen. Hiervoor heeft u koude -of warmtebehandelingen nodig, beter bekend als thermotherapie. Indien correct bewaard, zijn ze meteen bruikbaar en verlichten ze de pijn in een mum van tijd.

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor een verrekking of verstuiking, voor de verlichting van rugpijn of zelfs voor hoofdpijn, is thermotherapie de perfecte oplossing. Deze behandeling bestaat uit zowel warmte toevoegen als warmte aan het lichaam onttrekken (afkoelen). Deze laatste staat ook gekend als cryotherapie, een speciale vorm van thermotherapie. Gebruik deze oplossing als eerste hulp om grotere blessures te voorkomen.

In dit gamma vindt u voornamelijk koude en warmte kompressen. Ze zijn voordelig, gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Denk eraan om ook in uw EHBO-koffers dergelijke producten te voorzien.

Voor de behandeling van brandwonden raadt Seton u aan om ons gamma Verzorgingssets voor brandwonden te bekijken. Een koude kompres is namelijk niet voldoende om de wonde zoveel mogelijk te beperken.

Om de interventie bij een ongeval zo vlot mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat iedereen op de werkvloer gemakkelijk en snel het EHBO-materiaal vindt. Gebruik daarom een van onze Borden en pictogrammen Eerste hulp .