Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Overkappingen voor fietsen en motoren

Advies nodig? Advies nodig? Hoe fietsen en motors beschutten tegen regen, wind ...? Volgens de huidige wetgeving moeten alle nieuwe gebouwen die gebruikt worden als kantoor, uitgerust zijn met minstens één ruimte om fietsen veilig te stallen.
Creëer een eigen ruimte voor tweewielers met behulp van een rijwieloverkapping. Een fietsenstalling of motorstalling die overdekt is met een rijwieloverkapping, vormt een mooi afgescheiden deel van uw parkeerruimte. Bovendien is het in ons regenachtige klimaat nog zo aangenaam om iedere dag met een droog zadel naar huis te kunnen vertrekken.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Bij elk bedrijf hoort een overdekte fietsenstalling


Een fietsenstalling en/of motorstalling aan uw gebouw of op uw parkeerruimte zorgt ervoor dat uw medewerkers hun tweewieler veilig kwijt kunnen. Die fietsberging uitrusten met een rijwieloverkapping is altijd een goed idee.
 • U voldoet aan een wettelijke verplichting.

 • U moedigt naar het werk fietsen aan.

 • U verhoogt de veiligheid.

 • U voorkomt fietsendiefstal.

 • De fietsen en motoren staan droog.

Een rijwieloverkapping van Seton is de ideale oplossing als u uw werknemers en bezoekers een droge fietsenstalling of motorstalling wilt bieden.
 • Fietsen en motoren staan beschut tegen regen en wind.

 • Uw parkeerruimte ziet er netjes en opgeruimd uit.

 • Onze modellen bieden een esthetische oplossing.

 • De fietsberging is vlug en gemakkelijk te plaatsen.

 • De rijwieloverkapping is te combineren met onze fietsrekken.

 • Er kan plaats gereserveerd worden voor brommers en motoren.

 • In een fietsberging met slot zijn de rijwielen beveiligd tegen diefstal.

 • We hebben een grote keuze aan designs.

 • Met een moduleerbaar model kunt u de grootte aanpassen.

Open rijwieloverkapping

De fiets- en motoroverkapping in gegalvaniseerd staal met hellend dak is heel gemakkelijk te plaatsen. Er is ruimte voor vijf fietsen, maar u plaatst zo veel afdakken naast elkaar als u wilt. De fiets- of rokersoverkapping, 4 meter, bushokjemodel met gebold dak is zeer breed. Deze klassieke constructie heeft zelfs dakgoten om druipen bij het binnen- en buitengaan te voorkomen.

Rijwieloverkapping met drie wanden

Houdt u van natuurlijke materialen? De fiets- en motoroverkapping met gebogen dak en houten palen heeft een dak van polycarbonaat met bolling om regenwater beter te laten wegstromen. De overkapping met houten wanden en gebogen dak is compact en multifunctioneel. Hij kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden om vuilnisbakken onder te stallen. De modulaire overdekte fietsen- en motorstalling met zijwanden en de fiets- en motoroverkapping van polycarbonaat, recht model zijn bestand tegen de hardste weersomstandigheden. Het dak uit polycarbonaat is behandeld tegen uv-stralen. De zijwanden zijn vervaardigd uit geverfde staalplaat.

Rijwieloverkapping met slot

De gesloten fietsoverkapping met mechanisch codeslot is een veilige, beschermde opbergplaats voor twaalf fietsen. Er kan ook een aantal brommers en motors in staan, rekening houdend met het feit dat die meer plaats innemen. Het codeslot werkt mechanisch en heeft dus geen elektriciteit nodig. De structuur is van gegalvaniseerd staal, de zijwanden van plexiglas. Het dak is een kanaalplaat van polycarbonaat die behandeld is tegen uv.

Rokersafdak

Soms wordt een fietsenstalling ook gebruikt door rokers die beschutting zoeken tegen de regen. Bijvoorbeeld deze extra lange, zeer stevige fiets- of rokersoverkapping. Het neutrale ontwerp met stalen buizen en een dak in polycarbonaat kan gecombineerd worden met een design fietsenrek met 2 niveaus. U kunt desgewenst het afdak uitrusten met deze combinatie afvalbak-asbak, zodat er geen afval of sigarettenpeuken rondslingeren.

Voor ieder parkeerterrein de geschikte oplossing

Bij Seton vindt u zeker de geschikte rijwieloverkapping voor uw bedrijfsterrein. Wilt u een fietsenstalling of motorstalling installeren? Dan hebt u de keuze uit een groot aantal opties.

Denk er ook aan om borden parkeerplaatsen voor fietsen en motoren aan te brengen.

Meer informatie over rijwieloverkapping? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.