Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Overkappingen voor fietsen en motoren

In grootsteden, waar files heel gewoon zijn, nemen steeds meer werknemers de fiets of de motor. Om deze gewoonte te waarderen en aan te moedigen stelt Seton u overkappingen voor fietsen en motoren voor om ruimtes te creëren aan deze nieuwe vervoersmiddelen. Optimaliseer de ruimte door middel van Fietsrekken , die parkeren in de fietsenstalling vergemakkelijkt.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Hoewel het gebruik van de eigen wagen de norm blijft, kiezen werknemers steeds meer voor vervoersmiddelen die sneller of milieuvriendelijker zijn. Fiets en motoren genieten daarbij sterk de voorkeur, zeker in grote steden waar files een groot probleem zijn.

Eenmaal op de site van het bedrijf zijn aangekomen, kan er snel chaos zijn tussen automobilisten, motorrijders en fietsers. Om wildparkeren tegen te gaan en nieuwe parkeerpraktijken aan te moedigen, stelt Seton u voor om de ruimte volgens ieders noden in te delen. Creëer een ruimte voor tweewielers met behulp van onze overkappingen voor fietsen en motoren. Door deze ruimtes uit te rusten met Fietsrekken en een stelt u aangepast materiaal ter beschikking van uw werknemers. Deze zorgen voor goede gewoontes.

Nu en dan worden deze stallingen ook gebruikt door rokers die beschutting zoeken tegen de regen. Indien dit het geval is voor uw bedrijf, denk er dan aan om deze uit te rusten met Combinatie afvalbak-asbak zodat het altijd proper blijft onder het afdak en het aantal sigarettenpeuken vermindert.