Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Vloermarkering voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Welke vloermarkering gebruikt u best in uw magazijn? De goede werking in uw magazijn hangt niet enkel af van uw werknemers, maar ook van de signalisatie in het magazijn. Zo is het belangrijk om gevaarlijke zones aan te duiden en te zorgen voor een duidelijke locatieherkenning van de materialen en producten. Seton helpt u uw magazijn efficiënt te organiseren met de producten voor magazijnbelijning en markering voor rekken & bakken.

90 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Vloermarkering


Waarom zou u grondmarkeringen en etiketten gebruiken in uw magazijn?

Het grootste voordeel van de markeringen en etiketten is dat u enorm veel tijd bespaart. Dankzij visuele elementen zoals gekleurde vloermarkeringen, stickers met nummers en cijfers ... kan u uw magazijn uitstekend organiseren, waardoor de werknemers veel sneller de producten terugvinden die ze nodig hebben.

Help uw werknemers veilig en doelgericht te navigeren in het magazijn door:
  • Het voetgangersverkeer te scheiden van het gemotoriseerd verkeer met behulp van Gekleurde vloertape van vinyl, op rol . Vloertape is een snel en eenvoudig alternatief voor verf. In tegenstelling tot verf, kan u tape vlot aanbrengen, herpositioneren en verwijderen. Het is minder permanent en heeft bovendien geen tijd nodig om te drogen. U kan er dus meteen over lopen en rijden na het aanbrengen. Wenst u toch een permanente vorm van belijning? Bezoek dan onze pagina over Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels .


  • Duidelijk de positie van uw infrastructuur aan te duiden. Gebruik een vloertape in een contrasterende kleur om bijvoorbeeld de contouren van de rekken of paletten af te bakenen. U kan bijvoorbeeld vloerstickers in L- en T-vorm gebruiken om de plaats van paletten en toestellen duidelijk aan te duiden. Dankzij de Toughstripe™ vloertape voor paletten vermijdt u bovendien botsingen en beschadiging aan uw rekken, toestellen etc.


  • Heldere locatiecodes te hanteren. Op die manier kunnen werknemers zich moeiteloos oriënteren en wordt het aantal fouten bij het verzamelen van een order beperkt. Dankzij de Set van gekleurde stickers met cijfers of letters kan u werken met een codesysteem. U kan bijvoorbeeld aan iedere rij een nummer toekennen en elk product in die rij afzonderlijk een letter toe-eigenen. Vervolgens maakt u een overzichtblad met in een kolom de productnaam en in de volgende kolom de locatiecode (vb.: 1A). Zo vinden de magazijniers in een mum van tijd het product terug dat ze nodig hebben. U kan ook met de letters de naam van een product / toestel vormen en er vervolgens een pijl ( Duurzame, gekleurde tape met pijlen ) bij plaatsen. Zo weten de magazijniers waar ze best een toestel stockeren of waar ze een product kunnen terugvinden.


Seton biedt cijfers en letters aan in verschillende groottes, kleuren en versies: zelfklevend, magnetisch, rub-on, voor binnen of buiten … Zo is er voor elk wat wils.

Om in een oogopslag te zien wanneer de voorraad van een product bijgevuld moet worden, kan u de Indicator voor voorraadbeheer magazijn in huis halen. De indicator kleurt volledig rood wanneer de voorraad verstrekt is.

In een magazijn kan er al eens stofvorming ontstaan. Om de etiketten leesbaar en proper te houden, kan u Transparante, zelfklevende etikethouders aanschaffen. Zo blijven uw signalisatie en locatiecodes veel langer bewaard.

Aanvullende producten - Grondmarkering en etiketten voor magazijn

Gebruik etiketten met barcodes om uw codesysteem verder uit te breiden.

Richtingaanwijzers zorgen voor een stuk meer duidelijkheid en efficiëntie in een magazijn. Neem een kijkje in ons gamma met richtingborden om uw werknemers de weg te wijzen in het magazijn.

Denk er ook aan om uw werknemers te beschermen tegen stoot- en slipgevaar met onze Antislipproducten en accessoires .

Daarnaast kunnen Borden en pictogrammen ook altijd van pas komen in een magazijn. Zo kan u bijvoorbeeld de magazijniers verplichten om een helm te dragen of verbieden aan onbevoegden om het magazijn te betreden.