Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Markering van vloeren, muren en ramen

De inrichting en uitrusting van uw bedrijfsruimtes houdt tevens het treffen van veiligheidsmaatregelen in. Dankzij het Seton-gamma rond de markering van vloeren, muren en ramen kunt u gevaren signaleren en risicozones afbakenen. Ontvang uw bezoekers in stijl, en in veiligheid!

22 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Denk bij het uitrusten van uw bedrijfsruimtes niet enkel aan decoratie, maar tevens aan veiligheid! Seton biedt u een gamma aan voor de markering van uw vloeren, muren en ramen zodat u op een makkelijke manier gevaren kunt signaleren en eventuele risicozones kunt afbakenen. Bovendien hoeft u dankzij het uitgebreide kleurenaanbod niet in te boeten aan esthetiek of uitstraling en kunt u, indien nodig, een eigen kleurcode creëren!

Inzake grondmarkering kunt u opteren voor verf en/of zelfklevende stroken en pictogrammen. De keuze hangt af van het type ondergrond, of de markering permanent of tijdelijk is, de aanbrengmogelijkheden, ...

Voor uw ramen is er onze zelfklevende signalering die speciaal hiervoor werd ontworpen. Indien u echter de ramen op zich wenst te beschermen, kunt u dit doen aan de hand van beschermfolie.

Ten slotte bieden wij u antislipproducten aan om eventuele val- en/of glijpartijen te voorkomen.

Ontdek ook onze Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels voor de markering van uw buitenruimtes en parkings.