Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Brandpreventie

In geval van brand, is het noodzakelijk om de nodige informatie te leveren voor het goede verloop van de strijd tegen de vlammen en voor een vlotte evacuatie. Op die manier beperkt u het risico zowel op menselijk vlak als op materieel vlak. In dit assortiment biedt Seton u verschillende types van pictogrammen voor brandveiligheid aan, ten einde een volledige bewegwijzering uit te stippelen om niet alleen de brandbestrijdingsmiddelen, maar ook de nooduitgang snel terug vinden. Gebruik de filters aan de linkerkant van deze pagina om alle ISO 7010-pictogrammen te selecteren.

1-92 van 238 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een brand is nooit helemaal te vermijden, en wanneer dit voorkomt, is het essentieel om over de nodige aanwijzingen te beschikken betreffende de organisatie van de ruimte en het materiaal dat ter beschikking wordt gesteld, niet alleen voor het personeel maar ook voor de tussenkomende brandweermannen.

Een duidelijke signalering voor brandpreventie bevordert het goede verloop van de evacuatie evenals de strijd tegen de brand.

Hiervoor stelt Seton u een gamma ter beschikking gewijd aan de signalering voor brandveiligheid. Dit laat toe een maximum aan informatie ter beschikking te stellen aan personen die zich in het gebouw bevinden waar de mogelijke brand kan uitbreken.

U kunt kiezen voor het klassieke brandpictogram dat bijvoorbeeld de locatie aanduidt van het dichtstbijzijnde brandblusapparaat, maar ook voor de veiligheidsborden met tekst die ons herinneren aan het te volgen protocol.

Ontdek eveneens ons assortiment van borden en pictogrammen conform de norm ISO 7010. Op onze pagina over de norm EN ISO 7010 vindt u meer informatie.

Onze algemene pagina over veiligheidspictogrammen brengt een overzicht van het volledige aanbod veiligheidssymbolen. Niet zeker welke borden niet mogen ontbreken in uw bedrijf? Onze pagina Top 10 veiligheidsborden verzamelt de meest onmisbare veiligheidspictogrammen voor uw onderneming!