Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Duivenpinnen en anti skate studs

Om de onderhoudskosten te verminderen voor uw buitenruimtes tonen bepaalde technieken zich zeer efficiënt. Dit is vooral het geval voor duivenweringen, die deze vogels verhinderen om op uw gebouwen neer te strijken en de omgeving aan te tasten. Er is ook een ontwerp voor anti-skatebescherming, dat de skaters belet om uw domein te gebruiken en het te beschadigen met hun kunstjes.

6 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Door uw gebouwen uit te rusten met duivenweringen vermijdt u dat deze vogels neerstrijken in de omgeving dankzij ontradingspinnen die hen hierin verhinderen. Op deze manier zijn uw buitenruimtes minder onderhevig aan beschadigingen veroorzaakt door de aanwezigheid van duiven, waardoor u bespaart op onderhouds- en schoonmaakkosten terwijl u gezelligere ruimtes heeft ten aanzien van bezoekers, personeel en andere voorbijgangers. Dit speelt ook een rol voor het imago van uw bedrijf dat in de eerste plaats weergegeven wordt door de staat waarin uw gebouwen zich bevinden.

Het is ook mogelijk de aankoop te doen van anti-skatebescherming die deze sportliefhebbers (alsook rollerbladers, BMX’ers, …) belet om uw domein te gebruiken als ramp om hun kunstjes te oefenen. Deze kunnen namelijk schade berokkenen, vooral door “grinds” voor welke de skaters het metaalgedeelte van hun skateboard gebruiken om over verscheidene constructies te glijden (zoals banken, leunigen, enz.) en zo krassen, barsten, en andere schade veroorzaken.

Het is overigens ook mogelijk om bijvoorbeeld Verbodsborden en -stickers "Verboden voor skeelers" te plaatsen om deze maatregelen kracht bij te zetten.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten