Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Duivenpinnen en anti skate studs

Advies nodig? Advies nodig? Waarom duivenpinnen en anti-skatestuds plaatsen? Als u een openbare ruimte, zoals een parking of weg, wilt inrichten, is het belangrijk om te investeren in goed Straatmeubilair . Straatbanken en Afscheidingshekken zorgen voor een mooier straatbeeld, terwijl duivenpinnen, anti-inbraaksystemen, en skatestoppers de veiligheid garanderen. Ontdek ons aanbod met functioneel straatmeubilair en beslis welk product er het best in uw openbare ruimte past.

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Duivenpinnen en anti-skatestuds


Waarom duivenpinnen plaatsen?

Vogels kunnen voor overlast zorgen op en rond uw gebouwen. Door duivenpinnen op het dak van uw gebouwen te plaatsen, zorgt u ervoor dat vogels er niet kunnen neerstrijken. Vogelwering beperkt de schade aangebracht door vogels, waardoor u kan besparen op onderhouds- en schoonmaakkosten. Dankzij efficiënte duivenpinnen zijn uw openbare ruimtes en gebouwen netter, wat een positieve invloed heeft op het imago van uw onderneming. In ons aanbod vindt u onder andere onopvallende vogelwering waarmee u duiven kan afschrikken. De pinnen hebben een stompe punt waardoor vogels zich niet kunnen kwetsen. De duivenpinnen bevestigen, is zeer simpel. U kan ze met lijm op alle ondergronden (steen, hout, zink) plaatsen.

Waarom anti-skatestuds plaatsen?

Skateboards, skeelers en BMX’en kunnen schade berokkenen aan uw gebouwen. Skaters kunnen met hun tricks, zoals glijden over banken en leuningen, zorgen voor zwarte strepen, krassen en barsten. Met onze skatestoppers kan u dit voorkomen. De anti-skateboardplaatjes uit aluminium met afgeronde rechte hoek kunnen permanent worden geïnstalleerd op straatmeubilair uit hout of beton. Skaten wordt ontmoedigd omdat de plaatjes ervoor zorgen dat er geen lange delen van banken en trappen toegankelijk zijn. U kan ook Verbodsborden en -stickers "Verboden voor skeelers" plaatsen, zo weten rolschaatsers meteen welke regels er gelden rond uw gebouwen.

Waarom een anti-inbraaksysteem plaatsen?

Seton biedt u meerdere producten voor inbraakbeveiliging aan. Dankzij ons anti-inbraaksysteem met pinnen kan u een mogelijke inbraak voorkomen en de toegang van katten, vogels en andere dieren verhinderen. U kan de soepele banden met pinnen versnijden op de gewenste grootte. Ze zijn vlot te installeren op een muur, bovenop een garage, aan een boom of aan straatpaal. We raden u ook aan om uw regenpijpen te schilderen met anti-klimverf. Hierdoor kunnen kunnen indringers niet naar boven klimmen via uw regenpijpen. De verf op oliebasis droogt niet en moet daarom op minstens 2 m hoogte worden aangebracht.

Aanvullende producten - Duivenpinnen en anti-skatestuds


U kan uw gebouwen ook beveiligen met stevige hangsloten, deursloten en panieksluitingen. Dummy beveiligingscamera’s en bijhorende signalering schrikken potentiële inbrekers en vandalen af.

Duivenpinnen en anti-inbraaksystemen kunnen deel uitmaken van uw Straatmeubilair . Verzorg ook het esthetische aspect van uw openbare ruimtes met Straatbanken , Straatpalen , Afscheidingshekken en bloembakken.