Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Verboden toegang

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een verboden toegang aanduiden? Seton biedt een klassiek gamma borden voor verboden toegang aan, met opschriften als "privé-eigendom", "verboden de werf te betreden" of "doorgang verboden". We vermelden ook graag dat al onze borden personaliseerbaar zijn: u kunt dus zelf pictogram en eigen tekst combineren. Extra duidelijk zijn ook onze fotoluminescerende borden, die nalichten in het duister. Ook deze borden zijn personaliseerbaar.

1-92 van 103 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Borden toegangsverbod, al dan niet voor onbevoegden


Een uniek ontwerp is het roterende signaliseringsbord Seton 360, een speciaal A-bord dat automatisch weer rechtop komt te staan als het omvervalt. Het is ook mogelijk om er een barrière mee te maken om een toegang te ontzeggen. Het pictogram is langs alle kanten zichtbaar, vandaar de referentie naar 360°. Komt een pictogram terecht in een omgeving waar het nogal wat vuil of andere invloeden te verdragen krijgt, kies dan voor het gamma ToughWash. Wilt u dat uw toegangsverboden echt in het oog springen, kies dan voor onze Seton Motion-signalisatie. Dat is onze lijn van pictogrammen en stickers waar een animatie-effect op zit. Het lijkt of het pictogram beweegt, afhankelijk vanuit welke hoek u ernaar kijkt. Beschikbaar met het opschrift verboden de ruimte te betreden of verboden toegang voor onbevoegden.
Met de verschillende borden en pictogrammen voor toegangsverbod kunt u heel genuanceerd aanduiden welke ruimtes verboden zijn voor wie. Een aantal voorbeelden:
  • U wilt de toegang tot een ruimte ontzeggen aan iedereen die niet bevoegd is of niet tot het personeel behoort. Dat kan bijvoorbeeld omdat er een bepaald gevaar in de ruimte schuilt dat alleen zij kunnen inschatten.

  • U wilt een specifiek verbod duidelijk maken voor voetgangers omdat er voor hen extra gevaar is, zoals rondrijdende voertuigen of machines.

  • U wilt voorkomen dat mensen in een bepaalde ruimte op iets gaan staan of beginnen te lopen terwijl dat gevaar inhoudt of er onvoldoende draagkracht is.

Verboden toegang voor onbevoegden

Dit is het bekende verbodsbord met het pictogram met de opgeheven hand in combinatie met het opschrift verboden toegang voor onbevoegden. Universeel herkenbaar, leverbaar als bord of sticker, ook verkrijgbaar met alleen het pictogram zonder tekst. Tip: de retroreflecterende versies vallen extra op.

Verboden toegang voor voetgangers

Met het duidelijke pictogram verboden toegang voor voetgangers zorgt u ervoor dat voetgangers zich niet in risicovolle zones begeven of op gevaarlijke plaatsen komen. Dit internationale ISO-pictogram wordt door iedereen begrepen.

Niet betreden

Met het ISO 7010-pictogram ruimte betreden verboden wijst u duidelijk aan dat het gevaarlijk is om een bepaalde ruimte te betreden. Betere ongevallenpreventie bestaat er niet: u laat het beste gewoon geen mensen toe waar er gevaar schuilt.

Toegang verboden

Het verbodsbord met het pictogram "verboden toegang voor voetgangers" en de tekst "verboden doorgang" geeft aan dat een bepaalde zone niet betreden mag worden zonder toestemming. Rechthoekig, verkrijgbaar als hard bord of sticker.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.