Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gevaar in de werkplaatsatmosfeer

Waarschuw voor mogelijke gevaren in de atmosfeer van de werkplek, zoals ioniserende straling, optische straling en elektromagnetische golven. Met de waarschuwingsborden en -stickers in dit gamma brengt u de werknemers en bezoekers op de werkplaats op de hoogte van de risico's, en kunnen zij de nodige voorzorgsmaatregelen nemen tegen het verstikkingsgevaar, de straling van lasers, microgolven, enz.

77 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Bepaalde gevaren zijn niet zichtbaar met het blote oog, zoals ioniserende straling (bv. röntgen- en gammastralen), optische straling (bv. ultraviolette straling, laserstraling en straling door infraroodlampen) en elektromagnetische golven (bv. microgolven en radiofrequentie). Daarom is het erg belangrijk om deze niet-zichtbare gevaren te identificeren met behulp van een gevarenpictogram.

Seton stelt u hier een volledig gamma met producten voor die dit type pictogram weergeven. Zo kunt u kiezen voor een bord dat waarschuwt voor verstikkingsgevaar door de aanwezigheid van gas of door een tekort aan zuurstof. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een magnetisch veld identificeren, waarschuwen voor laserstraling of een ATEX-zone, enz.

Zorg dat uw werknemers en bezoekers zich kunnen beschermen tegen de aanwezige gevaren met bijvoorbeeld Ademhalingsbescherming , en plaats ook Gebodsborden en -pictogrammen PBM om het verplichte gebruik van pbm's te benadrukken.

Ook op zoek naar andere veiligheidssymbolen? Ontdek de extra informatie over alle veiligheidspictogrammen te verkrijgen bij Seton. Indien u specifiek op zoek bent naar pictogrammen conform de norm EN ISO 7010, gebruik dan de filters in de linkerkolom om enkel deze gestandaardiseerde symbolen te selecteren.