Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Leidingmarkering Basen en Zuren (CLP / GHS)

Seton biedt u een groot gamma merkers aan voor de identificatie van uw leidingen, zoals deze leidingmerkers voor Basen en zuren.
De nationale en Europese wetgeving verplichten de werkgever alle leidingen te markeren aan elk verbindingspunt, overal waar het belangrijk is te weten wat de inhoud van de leiding is. Deze identificatie van uw leidingen laat toe in alle veiligheid te werken, en tijd te winnen tijdens het onderhoud.

59 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Merkers van leidingen Basen en zuren CLP - Seton raadt aan :

De door Seton voorgestelde leidingmerkers laten u toe elke leiding te identificeren, wat inhoud ook is: basen en zuren, water, ontvlambare vloeistoffen, gassen, enz. Bovendien geven de pijlen op onze merkers u een idee van de stroomrichting van het product in kwestie. Het is verplicht de leidingen te markeren aan elk verbindingspunt, zodat men op elke plaats weet welke vloeistof of welk gas er door de leidingen stroomt.

Om aan uw behoeftes te kunnen beantwoorden, bieden wij u een uitgebreid, hoogwaardig en soepel gamma aan, conform de huidige reglementering. Zo zijn ook de verschillende stoffen die door een leiding kunnen stromen verdeeld in een aantal groepen, volgens de norm NEN 3050. Elke groep heeft een bepaalde identificatiekleur.

Ontdek ook onze informatie over de CLP / SGH reglementering.