Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Straatpalen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw terrein inrichten met straatpalen? Als u uw voet- of fietspaden wilt afschermen van het autoverkeer of beletten dat auto's zich begeven in een verboden zone, volstaan witte strepen en signalisering niet altijd. Een fysieke barrière is dan de oplossing. Wilt u dat de afbakening niet alleen functioneel is, maar er nog mooi uitziet ook? Kies dan voor de decoratieve trottoirpalen van Seton.
Heel handig zijn de verwijderbare trottoirpalen. Daarmee kunt u met een sleutel in een handomdraai een zone toegankelijk maken en opnieuw afsluiten.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Straatpalen die gezien mogen worden


Een aantal eigenschappen hebben ze allemaal gemeen, onze straatpalen. Stuk voor stuk zijn ze stevig en duurzaam, maar toch elegant. Daarenboven hebt u de keuze uit een groot aantal variëteiten:
  • de straatpaal in inox, aluminium of staal

  • de straatpaal in klassiek of modern design

  • de straatpaal met of zonder ketting

  • de vaste of verwijderbare straatpaal

U zoekt een oplossing om veilig maar esthetisch verantwoord een zone af te bakenen?
  • Afzetpalen zijn ideaal om een in- of uitrit te blokkeren.

  • Afzetpalen zijn een middel om uw infrastructuur te beschermen.

  • Trottoirpalen of amsterdammertjes scheiden het voetpad van de rijbaan.

  • Ook tussen een fietspad en de rijbaan kunt u straatpalen plaatsen.

  • Met verwijderbare palen kunt u een doorgang tijdelijk openstellen.

Straatpaal zonder ketting

De inox afzetpalen met ronde, platte of holle kop zijn vooral geschikt om voetgangerszones af te bakenen. Ze zijn robuust en combineren modern design met functionaliteit. De straatpalen van aluminium met kop of ring worden vaak gebruikt in voetgangerszones en parken. Ze zijn verkrijgbaar met helmkop of ringkop, met of zonder ringen. De elegante straatpalen van staal met ronde kop zijn heel decoratieve afzetpalen. Een esthetische oplossing in een stedelijke omgeving.

Straatpaal met ketting

Met de stalen afzetpalen met 1 of 2 gesoldeerde ringen combineert u afbakening en decoratie. Ze zijn verkrijgbaar in bordeaux, blauw of groen. De afzetpalen worden met elkaar verbonden met kettingen die gemakkelijk aan de ringen bevestigd worden met een snelschakel. De palen voor aan het uiteinde hebben één ring, de palen voor ertussen hebben er twee. Om kettingen te bevestigen aan de bovenstaande stalen afzetpalen, bieden we de bijbehorende verbindingsschakels voor bevestiging aan afzetpalen in dezelfde kleuren.

Vaste straatpaal

Deze afzetpalen mogen gezien worden. Letterlijk en figuurlijk. Dankzij de verkeerspaaltjes met ledlicht op zonne-energie maakt u uw fiets- en voetpaden extra veilig. Ze zijn uitgerust met ledverlichting, zodat ze 's nachts optimaal zichtbaar zijn. Deze straatpalen hebben een oplaadbare batterij. Ze worden overdag opgeladen met zonne-energie en gaan 's nachts automatisch aan.

Verwijderbare straatpaal

Met de verwijderbare trottoirpaal met ronde of platte kop kunt u de toegang tot bijvoorbeeld fietspaden of parkeerterreinen afsluiten, maar toch vlug een strook vrijmaken in geval van nood. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn om een politie- of ziekenwagen toegang te verschaffen. De trottoirpaal wordt met een sleutel vergrendeld aan een voetstuk dat in de grond verankerd zit. Als u de paal verwijdert, wordt het voetstuk automatisch afgesloten met een kap, om vuil- en vochtophoping te verhinderen.
Bent u op zoek naar een andere oplossing om zones af te bakenen? Misschien vindt u uw gading in onze assortimenten afscheidingshekken of afzetpalen voor rijbanen. Ontdek ook ons ander straatmeubilair voor een completere inrichting van uw openbare ruimte.

Meer informatie over onze straatpalen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.