Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Informatieborden camerabewaking en veiligheid

Ontmoedig dieven en inbrekers, door het plaatsen van borden die waarschuwen voor videobewaking, of voor een alarmsysteem. In dit gamma vindt u allerhande borden en pictogrammen die mogelijke indringers wijzen op uw beveiligingssysteem. Met dit soort signalering kunt u het risico op inbraak en mogelijk schade beperken, ongeacht het feit of uw eigendom werkelijk van een alarmsysteem of van videobewaking voorzien is.

19 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een bord dat waarschuwt voor videobewaking of een alarminstallatie kan nuttig zijn, of u nu écht over dergelijk bewakingssysteem beschikt of niet. Want zelfs als uw eigendom niet beveiligd is met een alarm- of bewakingssysteem, zal een inbreker die op zijn hoede is meestal toch afzien van zijn slechte intenties

Als u uw eigendom wel degelijk voorzien hebt van een beveiligingssysteem, kunnen onze borden videobewaking en alarm u toch goed van dienst zijn: doordat u potentiële inbrekers hiervoor waarschuwt, zullen zij de moeite ook niet nemen om uw ramen en deuren te forceren en het risico nemen om betrapt te worden. Op die manier vermijdt u onnodige schade.

Plaats nu meteen uw borden videobewaking en alarm, en beveilig zo uw gebouwen!