Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Opslagbakken

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw opslag van kleinere items optimaliseren? Een overzichtelijk ingericht magazijn is een van de grootste troeven die een bedrijf kan hebben. Als al uw materiaal netjes gesorteerd is, levert dat aanzienlijke tijdswinst op. Bovendien verhoogt het de veiligheid. Degelijke opslagbakken zijn daarbij onmisbare elementen.
Bij Seton vindt u een uitgekiend assortiment stapelbare en andere opslagbakken om uw magazijn mee uit te rusten. U kunt ze gebruiken om gereedschap of in te bewaren of om kleine producten, stalen, wisselstukken enzoverder op te slaan.

6 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met de stapelbakken van Seton brengt u structuur in uw magazijn


Gebruik magazijnbakken van Seton om het materiaal in uw rekken of kasten te sorteren. We hebben voor iedere toepassing de geschikte opslagbak in huis.

Optimaliseer uw magazijnbeheer met de stapelbakken van Seton.
  • De inhoud van uw rekken is overzichtelijk gesorteerd.

  • Uw medewerkers vinden onmiddellijk wat ze zoeken.

  • Het is vlug duidelijk of er nog voldoende stock is.

  • De opslagbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

  • Een bak met materiaal kan meegenomen worden naar de plaats waar het verwerkt wordt.

Bovendien zijn de opslagbakken verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u met kleurcodes kunt werken. Hebt u meer verschillende kleuren nodig? In ons assortiment inventarisetiketten vindt u gekleurde stickers waarmee u de bakken een bijkomende kleurcode kunt geven.

Stapelbakken

De standaard magazijnbakken passen in de meeste rekken en opbergkasten. Ze zijn ideaal om voorraadproducten, stalen, wisselstukken of gereedschap op te bergen. Ze zijn gemaakt van polystyreen met hoge dichtheid om een goede weerstand te bieden tegen solventen, oliën en vetten. De stapelbare eurobakken van polypropyleen zijn zeer stevig dankzij de ribben en hoeken met dubbele wand. De eurobakken zijn bestand tegen schokken, zuren en chemische producten. Bovendien zijn de eurobakken bacteriewerend, zodat ze gebruikt kunnen worden in de voedingssector. De erg stevige stapelbakken kunnen eenvoudig open- en dichtgevouwd worden. Ze nemen dus nooit te veel plaats in.

Opslagbakken

De magazijnbakken met vakken zijn uitermate geschikt om kleine onderdelen te bewaren. Ze hebben gleuven om de apart verkrijgbare tussenschotten in te schuiven en een houder voor een identificatie-etiket. Deze magazijnbakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten. Kleine goederen en onderdelen kunt u ook prima bewaren in de magazijnbakken van karton. Hoewel ze licht zijn, kunnen deze opslagbakken toch 30 kg materiaal dragen. Een extra troef voor een milieubewust magazijnbeheer is dat deze bakken 100 % recycleerbaar zijn. Een handig detail is nog het beschrijfbare vlak vooraan het bakje om de goederen te identificeren.

Tussenschotten

De schotten voor magazijnbakken met vakken stellen u in staat om compartimenten te creëren in deze magazijnbakken. Doordat de schotten doorzichtig zijn, ziet u te allen tijde wat er allemaal in de bak ligt.

Meer informatie over opslagbakken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.