Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verpakkingstape

Advies nodig? Advies nodig? Welke soorten verpakkingstape bestaan er? Verpakkingstape is onmisbaar in een magazijn. Het is een evident hulpmiddel om goederen veilig te verpakken voor ze opgeslagen of verzonden worden. Dankzij de dozentape blijven dozen en pakketten veilig gesloten. Werknemers kunnen ook dozentape gebruiken om meerdere dozen te bundelen.
Met gekleurde dozentape kunt u een kleurencode creëren om de opslag van de goederen in uw magazijn overzichtelijker te maken. Verpakkingstape met tekst of symbolen is dan weer handig om nuttige informatie over de inhoud mee te delen. Met tape met CLP-symbolen wijst u op de aanwezigheid van gevaarlijke goederen en de risico's die daaraan verbonden zijn.

20 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Verpak uw goederen extra veilig met verpakkingstape van Seton


Onze dozentape kan zowel met de hand als machinaal gebruikt worden. Als u de tape met de hand aanbrengt, kunt u een handige dispenser gebruiken. Bij een machinale toepassing worden open dozen aangevoerd op een transportband en automatisch met dozentape gesloten. Verpakkingstape is meestal gemaakt van polypropyleen (pp-tape) of polyvinylchloride (pvc-tape). Voor kleine en middelgrote pakketten is pp-tape aan te raden, voor grotere pakketten is pvc-tape dankzij zijn sterke kleefkracht beter geschikt.
Om uw pakketten stevig af te sluiten, is het van groot belang dat uw werknemers altijd goede verpakkingstape ter beschikking hebben. Drie redenen om voor verpakkingstape van Seton te kiezen:
  • Degelijk: kwalitatieve tape zorgt ervoor dat uw pakketten veilig gesloten blijven tijdens de verzending of het transport.

  • Informatief: dankzij onze tape met tekst of CLP-symbool communiceert u een specifieke boodschap.

  • Personaliseerbaar: op onze personaliseerbare tape kunt u uw eigen tekst en logo laten drukken.

Blanco verpakkingstape

De Standaard verpakkingstape zonder tekst van vinyl hecht onmiddellijk en is duurzaam. Deze plakband kan stil en zonder schokken afgerold worden en gemakkelijk handmatig afgesneden worden. De tape is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, zodat u een kleurcode kunt hanteren. De Stevige verpakkingstape zonder tekst van polyethyleen/katoen is ideaal voor zware of volumineuze producten en voor verpakkingen die blootgesteld worden aan veeleisende (weers)omstandigheden. Deze plakband heeft een verhoogde weerstand tegen scheuring en extreme temperaturen. Gaffertape is de polyvalente klassieker voor alle soorten bevestiging, bescherming, isolatie en reparatie.

Verpakkingstape met tekst

Met verpakkingstape met tekst 'breekbaar', 'niet gebruiken' of 'geblokkeerd lot' beveiligt u uw pakketten en maakt u meteen duidelijk welke voorzorgsmaatregelen vereist zijn. De plakband heeft een hoge weerstand tegen scheuren en een goede elasticiteit. De lijm bevat geen solventen en is dus ecologisch en 100% recycleerbaar. Plakband kan ook handig aangewend worden voor kwaliteitscontrole. Daarvoor hebben we de verpakkingstape voor kwaliteitscontrole 'conform / niet conform' en 'onvolledig / controle afgekeurd' in huis. De personaliseerbare verpakkingstape van pvc personaliseert u eenvoudig online: kies breedte en kleur, voer uw eigen tekst in en upload uw logo.

CLP-verpakkingstape

Sluit en waarschuw in één beweging door CLP-tape te gebruiken bij dozen met gevaarlijke inhoud. Zo zien uw werknemers onmiddellijk dat ze de dozen omzichtig moeten behandelen. We gebruiken de identificatiesymbolen voor gevaarlijke stoffen volgens het GHS (globally harmonized system) dat in de hele Europese Unie geldt. Raadpleeg onze pagina over de GHS- en CLP-regelgeving voor meer informatie. Seton heeft plakband met alle courante symbolen in huis, zoals 'corrosieve stoffen', 'oxiderende stoffen', 'explosieve stoffen', 'gas onder druk', 'ontvlambare stoffen', 'acute toxiciteit', 'gevaar voor het milieu', 'gevaar voor de gezondheid' en 'ernstig gevaar voor de gezondheid'.

Interessante attributen

Dankzij de goed in de hand liggende pistoolafroller voor verpakkingstape bespaart u veel tijd bij het handmatig sluiten van verpakkingen. Met verpakkingsetiketten geeft u duidelijke informatie mee over de inhoud van uw pakketten. Vermijd dat uw werknemers zich verwonden tijdens het openen van een verpakking door hun degelijke handbescherming te bieden. Om de gesloten dozen en pakketten te vervoeren, vindt u bij ons een grote keuze aan steekwagens en magazijnwagens.

Meer informatie over verpakkingstape? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.