Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Andere gevaarsborden en pictogrammen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw personeel beschermen tegen alle soorten gevaar? In veel bedrijven zijn het altijd wel ongeveer dezelfde gevaren die om de hoek loeren: elektriciteitsgevaar, gevaar voor de handen, gevaar door machines ... In bepaalde sectoren duiken dan weer heel andere bedreigingen op, eigen aan de branche of aan een specifiek bedrijf met een bijzondere activiteit. Hoe dan ook: om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te vrijwaren, moet u voor elk gevaar een gepaste waarschuwing aanbrengen. Die vindt u beslist in ons aanbod.

50 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Signalisatie voor gevaar op het werk, een heel zinvolle taak


Voor de bescherming van personen moet de boodschap snel en eenvoudig te begrijpen zijn door middel van standaardpictogrammen die niet kunnen leiden tot interpretatie.Het gevarenbord is een internationaal geharmoniseerd symbool onder de vorm van een gele driehoek met zwarte rand, met een veiligheidspictogram op een gele achtergrond. Een ander eenvoudig te herkennen alternatief zijn harde borden of rechthoekige stickers, al dan niet met een veiligheidswaarschuwing of de mogelijkheid om een gepersonaliseerde boodschap aan te brengen. Alle gevaarborden dragen een duidelijk boodschap naargelang van het type gevaar. Duid deze gevaren en de voorschriften op een expliciete manier aan voor uw medewerkers en bezoekers. Zo vermindert u het risico op ongevallen.
Op de bedrijfsvloer loert het gevaar om elke hoek. Gevaren kunnen van alle aard zijn, maar bij Seton vindt u vast dat bord, pictogram of sticker dat op dat specifiek gevaar wijst dat inherent is aan uw bedrijfsactiviteit. Met onze borden kunt u waarschuwen voor stootgevaar, verdrinking, een waakhond, plotse harde geluiden ... Indien u niet meteen de juiste waarschuwende boodschap vindt in ons aanbod, dan is er nog altijd ons personaliseerbaar gamma waarbij u zelf met een pictogram en tekst het risico kunt omschrijven en ervoor waarschuwen.

Gevaarsbord laaghangend obstakel of stootgevaar

Het ISO 7010-waarschuwingsbord of de sticker laaghangend obstakel of stootgevaar waarschuwt voorbijgangers dat ze hun hoofd kunnen stoten tegen een plafond of ander laaghangend voorwerp. Door dit gevaarsbord op een duidelijke plaats aan te brengen, kunt u dat gevaar vermijden.

Waarschuwingsbord risico op verdrinking

Het gevaarbord risico op verdrinking wijst op situaties waar de diepte van het water of mogelijk aanwezige krachtige stromingen verkeerd kunnen worden ingeschat. Dit bord wordt vaak aangebracht op kades of in havens aan het water, waar verder bijvoorbeeld geen andere reling of afscheiding tussen vasteland en water is.

Gevaarsbord waakhond

Het waarschuwingsbord waakhond wijst erop dat een hond niet altijd onze beste vriend is. U kunt het bord of de sticker aanbrengen aan uw poort, brievenbus, raam of voordeur, of waar de hond zich bevindt. Zo kunnen voorbijgangers het mogelijke gevaar inschatten of alvast geen acties ondernemen die de hond kunnen verontrusten.

Waarschuwingsbord plotse harde geluiden

Het gevaarsbord plotse harde geluiden is van cruciaal belang: gehoorschade is in sommige gevallen onomkeerbaar. Het is dus ten stelligste aan te raden om elke werknemer of bezoeker erop te wijzen dat er gevaar is voor plotse harde geluiden, zodat hij de nodige gehoorbeschermende maatregelen kan treffen, bijvoorbeeld door oordoppen te voorzien of een gehoorbeschermer te dragen.

Onverslijtbare waarschuwingsborden conform de norm

Al onze waarschuwingsborden zijn conform de norm EN ISO 7010, de norm die de signalisatie en grafische symbolen op internationaal niveau harmoniseert. Zoekt u borden die tegen een stootje kunnen of een streepje vuil wel kunnen verdragen? Kies dan voor ons ToughWash-gamma: quasi onverslijtbaar, quasi onverwoestbaar!

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.