Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Oordoppen

Seton stelt u een uitgebreid gamma voor aan wegwerp en herbruikbare oordoppen, met of zonder koord, alsook gehoorbeugels, ontworpen om zich aan verschillende industriële omgevingen aan te passen. Ze beschikken over een dempingsvermogen van 20 tot 37 dB. Voor een optimale bescherming kunnen oordopjes worden gebruikt in combinatie met Oorkappen . De dispensers vergemakkelijken de toegang tot deze beschermingsmiddelen en moedigen het dragen ervan aan.

31 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Diverse beschermingsmiddelen kunnen worden gebruikt om de blootstelling van werknemers aan geluid te beperken.

Oordoppen genieten vaak de voorkeur door hun gebruiksgemak. Voor een optimale plaatsing volstaat het om het oor naar buiten en naar boven te trekken, om zo de gehoorgang te verbreden en recht te maken, en het oordopje in te steken. Deze handeling moet met schone handen worden uitgevoerd om elk type bacteriële of chemische besmetting te voorkomen.

Herbruikbare gehoorbescherming werd ontworpen voor een specifiek gebruik gedurende enkele weken. Om hun duurzaamheid te verhogen is het aangeraden om ze na elke gebruik te wassen met water en zeep en ze vervolgens te laten luchtdrogen

Gehoorbeugels, alsook oordopjes met koord, zijn dan weer ideaal voor een onregelmatig of onderbroken gebruik. Ze stellen de werknemers in staat om dit PBM rond hun nek te dragen en zo vergetelheid of tijdsverlies te vermijden.

Om u te helpen het juiste beschermingsmiddel te kiezen, kunt u onze themapagina over gehoorbescherming raadplegen.

In omgevingen waar het geluidsniveau de 85dB(A) overschrijdt, wordt de werkgever verantwoordelijk gehouden voor de veiligheid van zijn bezoekers en werknemers. In dat geval is het uw plicht om gehoorbescherming te voorzien en beschikbaar te stellen. Gebruik hiervoor onze dispensers: ze zijn zeer praktisch en dragen bij tot een goede hygiëne.

Raadpleeg ook ons uitgebreid gamma aan Opbergkoffers en -kasten om de PBM te bewaren en te beschermen tegen stof en schokken.
Duid aan uw werknemers en bezoekers tevens aan dat het dragen ervan verplicht is dankzij onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM .