Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Oefenmateriaal voor brand en evacuatie

Het opleiden van uw personeel inzake brandveiligheid is van cruciaal belang. Dit is waarom Seton u een uitgebreid gamma aan oefenmateriaal voor brand en evacuatie aanbiedt: rookmachines voor simulatie, oefenpoppen om uit de brand te slepen, of pedagogische brandblussers. Ontdek al deze producten voor een opleiding brand en evacuatie, en help uw werknemers om in geval van nood op een gepaste wijze te reageren !

15 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Hoe sneller men een brand bestrijdt, hoe kleiner de kans op een catastrofe. Daarom is het erg belangrijk uw personeel een opleiding brand en evacuatie te geven, zodat zij snel en efficiënt kunnen reageren indien er zich een brand voordoet, en zo vermijden dat het vuur zich verspreidt.

Voor deze opleiding bestaat er allerhande pedagogisch materiaal waarmee uw personeel kan oefenen en wennen aan het gebruik van brandbestrijdingsmiddelen, zoals pedagogische brandblusseres, rookmachines, blustrainers, brandpasta, oefenpoppen, enz.

Dit pedagogisch materiaal, speciaal ontwikkeld voor dergelijke brandoefeningen, helpt u om de brandbestrijding en evacuatie vlotter te doen verlopen, omdat uw werknemers na een opleiding beter weten wat er van hen verwacht wordt in geval van nood.

Neem zeker ook een kijkje op onze pagina's met Brandbestrijdingsmiddelen en Detectoren en rookmelders , om uw preventiemaatregelen uit te breiden.