Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Hanglabels

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over hanglabels Koop uw hanglabels bij Seton! Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Hiermee kunt u klasseren, markeren, identificeren en dateren van uw producten en nog zoveel meer. Ze zijn merendeels voorgeboord of ze zijn voorzien van een geïntegreerd bevestigingssysteem. Ontdek onze verschillende oplossingen!

80 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Hanglabels


Wat is een hanglabel?

Een hanglabel, ook hangtag of Amerikaans hanglabel genoemd, is perfect voor de tijdelijke markering voor uw bedrijfsuitrustingen. Zo kunt u deze markeren, identificeren, klasseren en dateren.
U vindt in ons gamma hanglabels met verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo creëert u gemakkelijk en snel een kleurencode waardoor de visuele identificatie van onderhoud, controle enz. vlugger gebeurt. Elk hanglabel is voorzien van een oogje opdat u dit eenvoudig met bijvoorbeeld een kabelbinder kan vasthangen aan uw materiaal.

Welke hanglabel moet ik gebruiken?

U vindt in ons gamma blanco hanglabels, modellen met een standaardtekst of personaliseerbare hanglabels.

Blanco hanglabels

Handig om specifieke boodschappen toe te voegen, perfect bij de indeling van producten of voor de opmaak van een inventaris. Deze Blanco hanglabels kunt u vervolledigen met een permanente marker. Zo is de boodschap voor iedereen zichtbaar.
De hangtags zijn beschikbaar in verschillende kleuren, praktisch om een kleurencode te creëren en de boodschap nog zichtbaarder te maken. Maak eveneens uw keuze tussen de verschillende afmetingen en formaten.

Hanglabels met standaardtekst

Onze Hanglabels met tekst zijn voorzien van een duidelijke boodschap om snel te communiceren over:
  • De inspectie van bedrijfsuitrustingen: Deze hangtags zijn ideaal voor het onderhoud of de inventaris van materiaal. Met dit label kunt u signaleren dat een uitrusting hersteld moet worden, maar ook dat deze getest of onderhouden werd...

  • De gevaren: Deze hangtags helpen u om een gevaar of een storing te signaleren zodat er geen ongevallen zouden gebeuren. Ze zijn zeer herkenbaar dankzij het pictogram of het logo 'gevaar' dat u op het hanglabel terugvindt.


Personaliseerbare hanglabels

Vindt u niet het hanglabel dat u zoekt, dan kunt u kiezen voor onze hanglabels op maat. Kies de afmeting, de kleur, de tekst en eventueel een logo of een pictogram als u dat wenst. Contacteer ons als u meer informatie wenst!

Aankoopgids - Hanglabels


Welk materiaal moet ik kiezen voor mijn hanglabel?

Stof, chemische producten, slechte weersomstandigheden... Elke werkomgeving heeft zijn eigen uitdagingen. Kies het geschikte materiaal voor uw omgeving opdat uw markering zichtbaar zou blijven doorheen de tijd.
  • Karton: Deze hangtags zijn uitsluitend bedoeld voor binnengebruik. De meest voordelige oplossing, maar niet aangeraden voor industriële 'uitdagende' omgevingen.

  • Plastic: Deze hangtags zijn onverscheurbaar. Ze zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden maar ook tegen chemische producten, oliën, vetten en stof.

  • Aluminium: Deze hangtags zijn perfect bruikbaar in vijandige omgevingen. Vervolledig het label met een permanente marker met dunne punt. Zo heeft u een gepersonaliseerde en duurzame boodschap.

  • Staal: Deze hangtags zijn extreem goed bestand tegen koude, water, oliën, vetten en chemische producten. Ideaal voor de identificatie van uw producten zowel binnen als buiten en in alle moeilijke omstandigheden.

  • Tyvek®: Deze hangtags zijn super licht maar toch extreem stevig. Zeer goed bestand tegen slechte weersomstandigheden en chemische producten. Onverscheurbaar en dus eveneens bruikbaar voor een gebruik met voedingsmiddelen.


Welk bevestigingssysteem moet ik kiezen?

Al onze hanglabels zijn voorzien van een oogje om ze gemakkelijk te kunnen bevestigen met behulp van Kabelbinders . Vervaardigd van nylon, katoen, metaal, polyethyleen... U kunt kiezen uit meerdere materialen afhankelijk van uw werkomgeving. Welke kabelbinder uw voorkeur ook draagt, ze bieden altijd een snelle en stevige bevestiging. U vindt eveneens hanglabels met een geïntegreerd bevestigingssysteem:

Met lipje:

Sommige modellen zijn voorzien van een lipje. U heeft dus geen kabelbinder of ander bevestigingssysteem nodig om het hanglabel vast te maken. Deze hanglabels met lipje zijn dus perfect herbruikbaar.

Met clip:

Voor tijdelijke markeringen, zijn hanglabels met een clip de perfecte oplossing aangezien u ze gemakkelijk kunt aanbrengen en verwijderen.

Complementaire producten - Hanglabels


Gebruik hanglabels voor de kwaliteitscontrole van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals Valbeveiliging maar ook voor de inventaris in uw magazijn. U kunt ze eveneens gebruiken in uw red tagsysteem. Noteer op uw hanglabel bijvoorbeeld 'defect' en hang het aan het desbetreffende toestel.
Ontdek eveneens ons gamma Keuringsstickers voor al uw periodieke controles en onze Controlestickers voor het beheer van uw onderhoud.