Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gevaar voor de handen

De handen zijn de belangrijkste werktuigen van de mens, maar worden dikwijls blootgesteld aan gevaren bij het bedienen van een machine. Het is erg belangrijk om op dit gevaar te wijzen, aan de hand van een bord met bijvoorbeeld het pictogram en/of de tekst 'snijgevaar', of 'gevaar voor verwondingen', afhankelijk van de situatie. U vindt in dit uitgebreide gamma verschillende veiligheidssymbolen die waarschuwen voor mogelijke risico's voor de handen. Aan u om het bord te kiezen dat uw werknemers en/of bezoekers het beste beschermt.

85 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het snijden en verpletteren van de handen zijn ongelukken die dikwijls voorkomen in de bedrijfswereld. Het is nodig om uw werknemers en/of bezoekers duidelijk te waarschuwen voor deze gevaren met onze borden en stickers voor gevaar.

U vindt in dit gamma verschillende oplossingen voor uw signalering, om verwondingen aan de handen te voorkomen.

Zo kan u kiezen voor een pictogram dat waarschuwt voor snijgevaar, voor brandwonden, of voor een pictogram dat wijst op het verpletteringsrisico door een pers of door bewegende tandwielen. U kan ook kiezen voor een veiligheidssymbool met een algemenere waarschuwing of voor een ander risico, afhankelijk van uw wensen.

Wij raden u ook aan de gepaste bescherming voor uw werknemers en bezoekers te voorzien, om deze ongevallen te vermijden, zoals bijvoorbeeld met behulp van onze Handbescherming .

Ontdek hier ook meer over onze borden en pictogrammen ISO 7010. In de linkerkolom kunt u bovendien de filter zó instellen opdat enkel de borden volgens de norm EN ISO 7010 zouden verschijnen.