Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Instrumenten voor verbanddoos

In een goed uitgeruste EHBO-koffer is het niet alleen belangrijk om verbanden, pleisters en antiseptica terug te vinden, maar ook medische instrumenten zoals een EHBO-schaar of zelfs een hechtingsset. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de interventie bij een werkongeval een paar belangrijke seconden sneller zal verlopen.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

EHBO-instrumenten worden vooral aanbevolen om geen kostbare tijd te verliezen. Hoe sneller u de gewonde kunt behandelen, hoe groter de overlevingskans. Bij een ongeval telt elke seconde!

In dit gamma vindt u vooral EHBO-scharen die u gemakkelijk in uw EHBO-koffer kunt opbergen. Volgens de Arbeidsomstandighedenwet, beter gekend als de Arbowet, wordt een verbandschaar sterk aanbevolen.
Een EHBO-schaar is praktisch om pleisters en verbanden door te knippen, maar eveneens kledij. Bijvoorbeeld, bij een hartstilstand bijvoorbeeld of een borstwonde heeft u namelijk geen tijd om de bovenkledij op een normale manier uit te doen. Met een EHBO-schaar kunt u snel en gemakkelijk de kledij doorknippen en de gewonde verzorgen.

Het is eveneens handig om een penlight met tongspatel te voorzien in uw EHBO-koffer. Bovendien is deze gemakkelijk mee te nemen dankzij het compacte formaat. Met de spatel kunt u gemakkelijk het achterste van de mond zien. U hoeft enkel op de bovenkant van de pen te drukken om het lichtje te activeren.

Zorg dat de aanwezigheid van EHBO-instrumenten, en bij uitbreiding EHBO-materiaal, goed gesignaleerd worden. Bekijk hiervoor zeker ons gamma Borden en pictogrammen Eerste hulp .
Bekijk ook ons gamma Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om arbeidsongevallen te vermijden.