Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en Pictogrammen Evacuatie

Voor de veiligheid van de personen die zich vaak in uw gebouwen bevinden, is het onmisbaar en zelfs verplicht volgens het arbeidsreglement om de nooduitgangen aan te duiden. De borden ‘nooduitgang’ vergemakkelijken de evacuatie van personen in geval van nood. Eenmaal buiten, moeten de personen samenkomen bij het verzamelplaatsbord. Ontdek ons assortiment met Evacuatiemateriaal en borden Verzamelplaats voor een optimale organisatie van uw noodevacuaties.

1-92 van 325 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het koninklijk besluit van 28 maart 2014 verplicht de werkgever om aan alle fundamentele aspecten van een algemeen (brand)preventiebeleid te voldoen. Eén van deze belangrijke aspecten is dat de veiligheid van de werknemers verzekerd moet worden, en indien nodig moet een snelle evacuatie van de werknemers en alle aanwezige personen op de arbeidsplaats mogelijk zijn, zonder hen in gevaar te brengen. Om deze evacuatie vlot te laten verlopen, plaatst u best verschillende evacuatieborden, om uw werknemers en bezoekers zo snel en vlot mogelijk uit uw gebouwen te leiden.

Als uw gebouw meerdere nooduitgangen heeft, zal u uw vluchtwegsignalering moeten organiseren in functie van deze uitgangen. Wij bieden u een uitgebreide keuze van borden betreffende nooduitgangen en vluchtwegen, opdat u uw signalering kan organiseren op de meest gepaste manier.
Dit is eveneens zo voor onze verzamelplaatsborden: er bestaan verschillende versies zodat u precies vindt wat u wil.

De meeste van onze borden bestaan ook in een fotoluminescente versie: deze borden blijven zichtbaar in het donker nadat ze voor een bepaalde periode blootgesteld werden aan het licht (natuurlijk of kunstmatig).

Het formaat en de plaatsing van deze borden wordt bepaald in de EN 1838.

Onze autonome verlichtingsblokken vindt u terug in de sectie Signalering van nooduitgangen .

Ontdek ook ons gamma met Oefenmateriaal voor brand en evacuatie , voor al uw opleidingen en simulaties.

Indien u kiest voor veiligheidssymbolen die voldoen aan de norm EN ISO 7010, bent u er zeker van dat uw boodschap internationaal begrepen wordt.

Heeft u alle onmisbare veiligheidssymbolen in uw gebouw? Ontdek snel onze Top 10 veiligheidsborden. Ons volledige aanbod veiligheidspictogrammen ontdekt u op onze algemene pagina over veiligheidspictogrammen.