Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

EHBO-producten

In geval van een ongeval, is de eerst hulp altijd beslissend. Beschikt u over noodzakelijk materiaal in uw onderneming? Seton biedt u alle producten en zorgen noodzakelijk voor eerste hulp aan in geval van een arbeidsongeval: verbanden, steriele kompressen, spray en kompressen tegen brandwonden of ook EHBO-scharen en driehoekige draagverbanden (mitella).

61 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Ten einde alle soorten ongevallen te vermijden, is het noodzakelijk om zich uit te rusten met een zekere hoeveelheid materiaal voor EHBO, rekening houdend met het aantal werknemers in het bedrijf, de frequentie van ongevallen en de frequentie van het updaten van verschillende producten.

Ons gamma aan producten voor eerste hulp laat u toe om de eerste zorgen toe te dienen bij:

Brandwonden (thermische en chemische brandwonden, …)
Kleine en middelgrote snijwonden
Kleine en grote blessures (bloedingen, klappen, …)
Letsels
Pijn
Oogletsels

Om uw tasjes en EHBO-producten tijdig te controleren, stelt Seton u aanbod keuringsstickers voor, zoals Keuringsstickers voor verbandtrommel .

Denk er aan om uw werknemers uit te rusten met veiligheidskleding en -materiaal, om het risico op werkongevallen te beperken. Seton laat u graag kennismaken met de verschillende Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM en helpt u de ideale bescherming te kiezen om in alle veiligheid te kunnen werken.