Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Algemeen gevaar

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een algemeen gevaar in uw bedrijf aanduiden? Op elke werkvloer kunnen zich verscheidene problemen voordoen. Met een algemeen gevaarsbord kan u uw werknemers of bezoekers waarschuwen voor allerhande risico's. Iedereen begrijpt intuïtief waar een zwart uitroepingsteken op een gele achtergrond voor staat: het is een universeel symbool. Onze oplossingen voor waarschuwingsborden van algemeen gevaar zijn polyvalent. U kan uw gevaarsbord tevens personaliseren met de tekst naar uw keuze om te waarschuwen voor blijvende of tijdelijke risico's.

51 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Gevaarsignalisatie voor alle mogelijke risico's


De signalisatie voor algemeen gevaar is eenvoudig en universeel herkenbaar, conform de ISO 7010-norm. De gele driehoek met een uitroepteken waarschuwt op een duidelijke en ondubbelzinnige manier voor gevaar. Het pictogram is herkenbaar voor iedereen en signaleert allerhande risico's op gevaar. Voor de uitvoering van de borden werken wij met verscheidene materialen die bevestigd kunnen worden op de moeilijkste industriële oppervlakken.
De voordelen van onze borden voor algemeen gevaar:
  • U waarschuwt op een expliciete en zichtbare manier voor verscheidene risico's op gevaar.

  • U vermindert het risico op ongevallen en mogelijke schadelijke gevolgen door preventieve waarschuwingssignalisatie te plaatsen in gevaarzones.

  • U verzekert de veiligheid op de werkvloer door te verwijzen naar gepaste werkkledij of bescherming of naar het gevaar dat machines kunnen veroorzaken.

Gevaarsborden ISO 7010, enkel met een pictogram of met bijhorende tekst

Onze gevaarsborden, die conform de ISO 7010-norm zijn, bieden de meest polyvalente oplossing voor uw waarschuwingssignalisatie. Ze hernemen het welbekende uniforme pictogram: de gele driehoek met een uitroepingsteken dat heel zichtbaar en begrijpelijk is voor iedereen. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten, in een hard bord, waarschuwingsstickers of op rol. U kan kiezen voor het symbool alleen of met bijhorende tekst Algemeen gevaar.

Combinatie waarschuwings- en gebodsbord

Dankzij de combinatieborden is het perfect mogelijk om twee boodschappen weer te geven met een enkel gevaarsbord. U waarschuwt niet alleen voor gevaar, u verduidelijkt ook welk gedrag gepast is in een welbepaalde situatie; zoals bijvoorbeeld het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM): handschoenen, veiligheidsbril of gehoorbescherming. Met de combinatieborden kan u ook de toegang tot gevaarlijke zones of risicovolle gebieden beperken.
Seton zou Seton niet zijn als we ook hier weer enkele bijzondere borden en producten in ons gamma hebben. Een unicum is ons roterend 360°-signaliseringsbord met maar liefst acht aanduidingen voor algemeen gevaar. Zo is het vanuit alle hoeken duidelijk dat er gevaar dreigt. Het bord komt altijd weer op zijn pootjes terecht, ook als iemand het aanstoot of aanrijdt. Seton 360 is dan ook de toepasselijke naam van dit innovatieve product. Wie voor echte stevigheid en duurzaamheid wil gaan, kan kiezen uit ons gamma ToughWash: deze borden zijn extra stoot- en vuilbestending: ze zijn gewoon niet klein te krijgen. Ontdek verder ook alle borden die dienen ter bescherming van personen, alsook onze pictogrammen die waarschuwen voor gevaren in de atmosfeer op het werkplek, voor machines of gevaar voor de handen.

Neem contact op telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of per e-mail of vraag online een offerte op.