Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Algemeen gevaar

In dit gamma verzamelt Seton alle gevaarsborden met het welbekende uitroepingsteken, symbool voor een algemeen gevaar.
Met dit pictogram wordt gewaarschuwd voor allerhande risico's, ideaal voor tijdelijke gevarenzones, zodat u het pictogram opnieuw kunt gebruiken. Kies voor de versie met of zonder tekst, en zorg voor een veiligere werkomgeving.

53 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het algemeen gevarenpictogram is een symbool dat door iedereen herkend wordt. Het kan voor elk type gevaar gebruikt worden, zonder een specifiek gevaar te vermelden.

Het voordeel van deze borden is dat ze overal hergebruikt kunnen worden, waardoor ze bijvoorbeeld ideaal zijn voor bedrijven die geregeld tijdelijke interventies moeten uitvoeren.
Maar u kunt bijvoorbeeld ook tekst toevoegen om te waarschuwen voor weinig voorkomende gevaren zoals een "besloten ruimte". Ontdek snel alle mogelijke formaten en de tekstboodschappen die u bij het pictogram kunt laten plaatsen!

Bescherm uw werknemers en bezoekers tegen de aanwezige gevaren door het beschikbaar stellen van Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM . Wijs hen bovendien op het verplicht dragen van deze beschermingsuitrusting met behulp van onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM .

Lees onze pagina over veiligheidspictogrammen voor meer informatie omtrent ons aanbod.