Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Permanente verf voor grondmarkering

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw parking organiseren met verf? Permanente verf voor grondmarkeringen treffen we aan van parkeerplaats tot werkvloer, van magazijn tot speelplaats, van bedrijfsterrein tot sportzaal. Om lijnen en vakken mee te maken, of gearceerde zones of onderbroken lijnen aan te brengen om wegen te scheiden. In alle mogelijke kleuren: het klassieke wit, geel om gevaar te markeren of rood om helemaal in het oog te springen.
In sommige gevallen hebben we juist tijdelijke verf nodig. Die moet dan weer relatief vlug verwijderbaar is. U vindt ze allemaal in het gamma van Seton.

33 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Permanente verf voor grondmarkering in alle kleuren


Of u nu voor onze gewone markeringsverven kiest, of voor het gamma Easyline of Setonline: u kunt erop rekenen dat u een product met een hoge levensduur en uitstekende dekkracht in huis haalt. Echt permanente verven die niet vervagen na verloop van tijd. Zo is verf aanbrengen echt maar een eenmalig werk, dat u niet om de haverklap moet overdoen. Tenzij u juist een tijdelijke lijnverf zoekt, want die hebben we ook.
De markerings- en belijningsverven in het gamma van Seton zijn:
  • bestand tegen alle weersomstandigheden en slijtage

  • geschikt voor binnen- en buitengebruik

  • permanent; ze vervagen niet na verloop van tijd

  • sneldrogend; ze voelen na 10 minuten al droog aan en zijn binnen het uur droog

Easyline-verf: voor hoogwaardige vloermarkering

De Easyline-olieverf is een niet-giftige epoxyverf die zowel binnen als buiten bruikbaar is. U kunt ze gebruiken op elk type ondergrond (tegels, beton, steen, asfalt ...). De Easyline-verf is bovendien bestand tegen druk verkeer, schokken, water en solventen. De verf is beschikbaar in negen kleuren (wit, blauw, grijs, geel, fluogeel, zwart, oranje, rood, groen). Troef: de goed zichtbare satijnen afwerking. Een bijzondere kwaliteit van de verf is ook dat ze na 10 minuten al droog aanvoelt en na een uur echt helemaal droog is.

Setonline-producten

Binnen het gamma Setonline-producten voor parkeer- en bedrijfsterreinen bieden we de allerbeste verf, markeringsverf of belijningsverf in spuitbussen of potten, voor zowel binnen als buiten. De meeste verven zijn bedoeld voor permanente markeringen, maar we hebben ook een tijdelijke markeringsverf in het aanbod. Die is juist bedoeld om relatief gemakkelijk te verwijderen binnen de twee tot acht weken. We hebben zelfs spuitbussen met Setonline-belijningsverf voor gras. Voor binnengebruik tippen we onze Setonline-belijningsverf op waterbasis voor vloermarkering. Die is even bestendig als verf op basis van solventen.

Markeringsverf

Binnen ons gamma markeringsverven hebben we ook weer alle mogelijke variaties in huis. Zo kunt u bij ons zowel een goede, stevige, duurzame markeringsverf op basis van solventen aanschaffen, maar ook kiezen voor markeringsverf op waterbasis. Moet het vlug gaan en zijn er geen al te grote oppervlakten mee gemoeid, dan opteert u het best voor de sneldrogende markeringsverf in spuitbus. Een speciale touch kunt u dan weer geven met onze fotoluminescerende markeringsverf in spuitbus. Deze acrylverf geeft licht in het donker.

Interessante combinatiepacks en promoties voor uw vloermarkeringen en belijningen

Wat heeft u nu eigenlijk allemaal nodig om aan de belijningen op uw terrein te beginnen? Wel, eenvoudig: bestel deze starterskit voor vloermarkering en u haalt meteen 6 spuitbussen epoxyverf en 1 Easyline-markeertoestel in huis. Daarmee kunt u meteen aan de slag.
Grote belijningsklus in het verschiet? Kies dan meteen voor onze promopack met 12 Easyline-spuitbussen.
Op onze pagina over Easyline geven we u overigens een leidraad mee over hoeveel verf u precies nodig heeft op basis van de indeling en grootte van uw parkeerterrein.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.