Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Permanente verf voor grondmarkering

Voor wegmarkeringen, de afbakening van gebieden, sportterreinen of rijstroken is wegenverf bij voorkeur permanent. Eenmaal het werk gedaan is, heeft u geen zin om het elke week te herhalen, toch? Bovendien wordt markeren kinderspel met behulp van onze lijnentrekkers.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina gewijd aan de Easyline®-verf in spuitbussen.

29 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor bepaalde toepassingen, zoals de signalering van tijdelijke werkzaamheden bijvoorbeeld, is het aangewezen om gebruik te maken van tijdelijke verf. Dit type verf is gemakkelijk te verwijderen en verdwijnt automatisch na een bepaalde periode. Voor de markering van wegen of om zones af te bakenen daarentegen, is permanente wegenverf onontbeerlijk.

Seton biedt u permanente wegenverf aan die bestand is tegen slechte weersomstandigheden en slijtage, ideaal dus voor buitengebruik. Deze verf is eveneens handig voor binnengebruik, op voorwaarde dat uw ondergrond droog, stofvrij en ontvet is.

Gebruik een lijnentrekker om het werk te vergemakkelijken en een preciezer en netter resultaat te bekomen. Voor een betere hechting van uw verf aan de grond, en dus een duurzamer resultaat, gebruikt u best een primer.

Voor sommige markeringen, zoals op tijdelijke werven, is het aangeraden om gebruik te maken van Tijdelijke markeringsverf voor werven . Dat soort verf is gemakkelijk uit te wissen of verdwijnt volledig vanzelf na een tijdje.

De uitrusting van uw parking stopt niet bij de markering van de afgebakende zones. Andere accessoires zoals markeernagels, parkeerpaaltjes, verkeersdrempels en verkeersspiegels vindt u terug in ons gamma Veiligheid op de weg .