Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers voor magazijn - Vinyl

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over keuringsstickers voor magazijn Seton stelt u een uitgebreid gamma aan keuringsstickers voor, bruikbaar in alle omgevingen, om zo de controle van uw bedrijfsuitrustingen te kunnen uitvoeren. Ontdek hier onze keuringsetiketten van vinyl, perfect voor een gebruik in uw magazijn.

16 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Keuringsstickers voor magazijn


Waarvoor keuringsstickers gebruiken?

Het wordt sterk aangeraden om het materiaal in uw magazijn regelmatig te controleren om de goede werking ervan te garanderen. Dankzij keuringsstickers kunt u deze inspecties op een visuele manier organiseren. Een goede en veilige werking van de bedrijfsuitrusting verhoogt de veiligheid van de werknemers.

Welk materiaal is geschikt voor magazijnen?

Keuringsvignetten voor magazijn zijn vervaardigd van vinyl. Dit materiaal kleeft goed aan ruwe oppervlakken en heeft een goede weerstand tegen uv-stralen. Perfect bruikbaar onder normale omstandigheden, tussen -40°C en +80°C.
Voorzien van een permanente kleefstof die zowel binnen- als buitengebruik mogelijk maakt.
De minimum aanbrengtemperatuur is -18°C.

Wat zijn de beschikbare opties bij het kiezen van een keuringssticker voor magazijn?

Kies uit de verschillende mogelijkheden voor een exemplaar dat volledig aan uw wensen voldoet.

Het model

Er bestaan 4 soorten keuringsstickers, afhankelijk van de boodschap die u wilt verspreiden:
  • Volledig jaartal: Het jaartal is volledig zichtbaar

  • Dubbel jaartal: Combineert twee jaartallen, perfect voor regelmatige controles

  • Rond formaat met tekst: om het soort inspectie te identificeren

  • Te vervolledigen met behulp van een permanente marker


De afmetingen

Alle keuringsstickers voor magazijn zijn rond. Naargelang het model, zijn ze in de volgende afmetingen beschikbaar: 15, 25 of 35 mm.

De verpakking

Keuringsstickers voor magazijn worden verkocht:

Ontdek ook onze controlesticker speciaal voor ladders en opstapjes, verkocht per stuk.

De tekst

U kunt kiezen voor een keuringssticker met het volledige jaartal in het midden. De achtergrondkleur is afhankelijk van het gekozen jaartal en de kleurencode die Seton heeft ontwikkeld (vernieuwt zich om de 7 jaar).

Wenst u het soort controle te identificeren, kies dan voor een etiket met tekst. U heeft de keuze tussen: volgende onderhoudsbeurt, volgende controle, volgende keuringsdatum, goedgekeurd tot, vervaldatum. De standaardstickers zijn een combinatie van een zwarte tekst op een witte of gekleurde achtergrond. U kunt dus zelf een kleurencode creëren. Bovendien moet u tweemaal ponsen: voor de maand en voor het jaartal.

Er bestaan ook keuringsstickers die te vervolledigen zijn met een permanente marker: onze extreem stevige en beschrijfbare keuringsstickers om elke poging tot fraude te vermijden en onze beschrijfbare keuringsstickers met een niet-permanente kleeflaag (kan losgemaakt worden, maar niet herkleefd).

Complementaire producten - Keuringsstickers voor magazijn


Ontdek onze categorie permanente markers om uw eigen boodschap op de keuringssticker aan te brengen.
Al onze stickers voor magazijn zijn zelfklevend. Alvorens ze aan te brengen op de gewenste uitrusting, is het aangeraden om het oppervlak eerst te reinigen met een spray en de controledatum te perforeren met een ponstang.
Kies voor lamineerfolie om de markering te beschermen tegen schuring en vochtigheid. Deze is al voorgesneden op maat van uw keuringsstickers.
Gebruik ten slotte een schraper om uw stickers los te maken zonder sporen na te laten.