Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

LEAN Vloermarkering

Met vloermarkering kunt u doorgangen en gevaarlijke zones in uw magazijn identificeren, om zo de potentiële gevaren te signaleren en te voorkomen. Seton stelt u een uitgebreid gamma aan vloertape voor, voetstappen of rondjes, in verschillende materialen en kleuren om aan al uw behoeften te voldoen.

87 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een magazijn is een potentieel gevaarlijke plaats. Deze gevaren moeten gesignaleerd worden om uw werknemers te beschermen. Ontdek ons uitgebreid gamma zelfklevende vloertape voor een tijdelijk of permanente markering.

U vindt alles wat u nodig heeft om op een visuele manier doorgangen en nooduitgangen aan te duiden. Zo kunt u ook markeren waar transpaletten moeten staan of waar men EHBO-materiaal kan vinden.
Seton stelt u een compleet assortiment aan klevende vloermarkering voor in de vorm van stroken of voorgesneden vormen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren, om zo een kleurencode te kunnen toepassen. Bovendien is het mogelijk om te opteren voor reflecterende en fotoluminescente markeringen, voor een hoge zichtbaarheid.

Verminder valpartijen dankzij Antislipproducten en accessoires en maximaliseer zo de veiligheid in uw magazijn.
Combineer uw vloermarkering met onze Borden en pictogrammen om zo de veiligheidssignalering in uw magazijn te verhogen.