Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afbakening parkeerplaats

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een parkeerplaats afbakenen? Seton heeft alles in huis om op een hedendaagse manier een parkeerterrein in te richten met stevige en goed zichtbare afbakening. Met wegdekreflectoren kunt u parkeerplaatsen zo afbakenen dat ze van ver zichtbaar zijn, ook in het donker. Bovendien is het een milieuvriendelijke oplossing, want de leds werken op zonne-energie. Ook markeernagels zijn een goede oplossing voor de afbakening van parkeerplaatsen.
Als u nood heeft aan een nog opvallendere afbakening, bijvoorbeeld om gevaarlijke plaatsen te signaleren of om wagens compleet de toegang te verhinderen, bekijk dan ons aanbod aan parkeerpalen en parkeerstops.

38 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Baken uw parkeerplaats af met solide materiaal


U zoekt een andere oplossing dan verf om uw parkeerplaatsen af te bakenen? Met wegdekreflectoren en markeernagels komt u al een heel eind. Zowel de ledverlichte als de retroreflecterende producten zijn van op grote afstand zichtbaar, ook 's nachts.Verkeerspalen en bakens van Seton breken niet. Ze nemen na een aanrijding automatisch hun oorspronkelijke vorm weer aan. Dankzij het flexibele materiaal worden auto's of infrastructuur niet beschadigd.De parkeerstops, beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zijn heel praktisch voor de afbakening van parkeerplaatsen of rijstroken. Ze zijn gemaakt van rubber of polyethyleen en worden niet beschadigd als er een auto overheen rijdt.
Wilt u uw parkeerterrein efficiënt afbakenen? Kies dan voor de afbakening van parkeerplaatsen in het gamma van Seton:

Wegdekreflectoren

Wilt u afzonderlijke parkeerplaatsen zo afbakenen dat ze zichtbaar zijn in het donker? Plaats dan wegdekreflectoren op de hoeken. Ze zijn ook een ideale oplossing om potentieel gevaar te signaleren, bijvoorbeeld een obstakel of een bocht. Wegdekreflectoren zijn milieuvriendelijk, autonoom en onderhoudsvrij. De wegdekreflectoren op zonne-energie met leds zijn zichtbaar vanaf 800 meter. Ze gaan automatisch aan als het donker wordt en knipperen onafgebroken tot het weer licht is. Ze kunnen vastgeschroefd worden in de grond of vastgelijmd met tweecomponentenlijm voor bevestiging van markeernagels. De wegreflectoren met ledlampen op zonne-energie zijn kleinere blokjes met twee leds, die op de weg gelijmd worden. Ze zijn zichtbaar vanaf meer dan 300 meter. De grondreflector van ABS, vierkant of rond, heeft reflectoren aan twee kanten en is uitstekend bestand tegen slijtage. Hij wordt vastgeschroefd in de grond.

Markeernagels

Markeernagels zijn een esthetische oplossing om parkeerterreinen, voetpaden enzoverder af te bakenen als u geen verf wilt gebruiken. Ze worden aangelegd op harde ondergronden zoals beton, asfalt of straatstenen en zijn ook geschikt voor binnengarages. De reflecterende markeernagels van plastic zijn stevig en slijtvast. Door hun beperkte hoogte raken ze niet beschadigd door verkeer en beschadigen ze geen autobanden. De markeernagels hebben twee reflecterende stroken voor een hoge zichtbaarheid in alle omstandigheden, ook 's nachts. De kit van 30 reflecterende plastic markeernagels heeft een zeer voordelige prijs. Ook de markeernagels van aluminium om te bevestigen met lijm en de inox markeernagels, te verzegelen in de grond, zijn heel solide. Bevestigen is eenvoudig en gaat vlug met de tweecomponentenlijm voor bevestiging markeernagels. Met het lot van 10 metalen markeernagels waarvan 2 gratis doe je een mooi koopje.

Parkeerstops

Parkeerstops zijn een handig hulpmiddel op een parkeerplaats. Als de wielen van de auto de parkeerstops raken, weet de chauffeur dat hij goed geparkeerd is. U kunt ze ook gebruiken om fietsers- en voetgangerszones af te schermen voor auto's. De retroreflecterende parkeerstops van gerecycled rubber hebben retroreflecterende stroken voor een betere zichtbaarheid. Met de pvc parkeerstops met markering kunt u meteen ook gereserveerde parkeerplaatsen aangeven.

Verkeerspalen

De retroreflecterende, soepele, zelfrechtende afzetpalen zijn bakens die vervormen bij schokken en automatisch hun oorspronkelijke vorm weer aannemen. Ze worden aan de grond bevestigd met een sleutel voor grondbevestiging van zelfrechtende afzetpalen. Het retroreflecterende baken dat zichzelf opricht na botsing wordt op de zwarte rubberen sokkel voor retroreflecterend baken geplaatst. Het gekleurde, zelfrechtende plooibaken kan aan de grond bevestigd worden op een universele bevestigingsvoet voor veiligheidsbakens met onze tweecomponentenlijm. Deze bakens nemen na een aanrijding vanzelf hun oorspronkelijke vorm weer aan. De flexibele afzetpalen met reflecterende banden voor buiten zijn perfect zichtbaar in het donker. Ze plooien niet, breken niet, vervormen niet en beschadigen het voertuig niet bij een aanrijding. De flexibele rood-witte afzetpalen met kettingoog zijn in serie te gebruiken door ze te verbinden met een ketting.

Meer informatie over onze afbakeningen van parkeerplaatsen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.