Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Identificatie van gevaarlijke producten

Voor de identificatie van uw chemische/gevaarlijke stoffen, stelt Seton u een breed gamma voor aan homologe CLP/GHS en HSID etiketten alsook etiketten voor E-waste (elektronisch afval). De verschillende soorten gevaarsetiketten zijn voorzien van diverse symbolen naargelang de aard van de goederen. Een veilige werkplek begint bij een goede signalering!

1-92 van 171 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Voor het vergemakkelijken van de behandeling en opslag van chemische stoffen die een mogelijk gevaar vormen, werd een globaal geharmoniseerd etikettensysteem voor gevaarlijke producten ontwikkeld.

Zo vindt u hier alles wat u nodig heeft voor de identificatie van uw chemische producten. Elk etiket bevat namelijk een pictogram dat enkel het desbetreffende product aangaat en waarschuwt zo de betrokken personen voor inherente risico's.

De homologe etiketten voor CLP/GHS, HSID en E-waste zorgen voor het minder risicovol opslaan en vervoeren van goederen door vier goed gedefinieerde rollen te vervullen:

- ze beperken verwarring en een foute behandeling.
- ze geven aanwijzingen over de te volgen procedure in geval van een ongeluk.
- ze bieden niet verwaarloosbare hulp voor de opslag en verwijdering van het product.
- ze bieden hulp bij de evaluatie van de risico's en de opstelling van de voorzorgsmaatregelen.

Wij nodigen u uit om meer te ontdekken over de nieuwe etikettering via onze themapagina rond CLP/GHS-reglementering.

Vergeet ook niet om Absorptiemiddelen chemische producten aan te schaffen, mochten deze producten gemorst worden.
Gebruik één van onze Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om rechtstreeks contact met gevaarlijke stoffen te vermijden, en in geval van nood zijn er ook steeds onze producten voor EHBO en Verzorging .