Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

EHBO-opleiding

Het toebrengen van de eerste zorgen is essentieel in geval van levensgevaar, maar ook voor minder ernstige blessures. Om uw werknemers de juiste handelingen te tonen en aan te leren, biedt Seton u een uitgebreid gamma van producten aan die uiterst nuttig zijn tijdens een opleiding cardiopulmonaire reanimatie, zoals pedagogische ondersteuning in de vorm van posters en affiches, of oefenpoppen. Seton biedt u ook producten aan die helpen bij het realistischer maken van uw opleidingen, zoals bijvoorbeeld make-up voor eerste hulp (om wonden te simuleren).

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton stelt u al het nodige materiaal ter beschikking voor de EHBO-opleiding van uw onderneming. Ten einde uw bedrijfshulpverleners zo goed mogelijk op te leiden, bieden wij u een uitgebreid gamma van producten aan zoals:

- Opleidingspoppen voor cardiopulmonaire reanimatie: nuttig om reanimatie en defibrillatie te onderwijzen en eveneens EHBO-scenario’s of scenario’s betreffende traumatologie voor te stellen.

- Defibrillators voor de opleiding cardiopulmonaire reanimatie: Om vertrouwd te raken met de automatische externe defibrillators. Deze apparaten simuleren perfect de functies van een echte AED en stellen duidelijke, geruststellende vocale berichten voor geassocieerd met vooraf geconfigureerde scenario’s.

- EHBO make-up: Ze laten toe om realistische situaties te creëren en zich te oefenen op alle types van verwondingen: ernstige verwondingen, bloedingen, snijwonden, breuken, enz.

- Handleidingen en pedagogische ondersteuningen: niets is er zo goed als een EHBO-handleiding onder de vorm van posters of handboek om de reddingsactiviteiten aan te leren.