Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Parkeerstops

De inrichting van uw parking is van uiterst belang voor een vlotte circulatie en minder incidenten. Voor een goede afbakening van uw parkeerplaatsen, stelt Seton u een breed gamma aan parkeerstops en bevestigingsaccessoires voor. Gespecialiseerd in oplossingen op maat, bieden wij u benodigdheden aan die u kunt personaliseren door toevoeging van tekst of logo.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Onze parkeerstops, beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zijn zeer praktische oplossingen voor de identificatie, de reservering of de afbakening van parkeerplaatsen of rijstroken. Kies uit verschillende modellen, afhankelijk van de gewenste functie.

De parkeerstops zijn vervaardigd uit rubber of polyethyleen en vormen een makkelijke afbakening. Zelfs als u erover rijdt, blijven intact. Sommige modellen zijn voorzien van retroreflecterende stroken voor een verhoogde zichtbaarheid zowel overdag als ‘s nachts. Zij zijn bij voorkeur te gebruiken in donkere binnenparkings, of buitenparkings die ook ’s nachts toegankelijk zijn.

Deze hulpmiddelen zijn zeer nuttig om het risico op botsingen en de beschadiging van voertuigen door manoeuvres te verminderen. Plaats de parkeerstop achter de parkeerplaats, zodat de kleine bulten de bestuurder waarschuwen dat de stootblok dichtbij is.

Naast de parkeerstops vindt u ook de nodige bevestigingsaccessoires terug voor een makkelijke en snelle plaatsing van uw materiaal.

Al deze opties kunnen gebruikt worden als aanvulling op of als vervanging van oplossingen rond parkeermarkering, zoals Permanente verf voor grondmarkering .