Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Zoutbakken

Advies nodig? Advies nodig? Tips voor het opbergen van strooizout De opslag van zout op een droge plek is belangrijk aangezien het bijdraagt aan de conservering van het zout en de verharding ervan vermijdt. Seton stelt u een brede waaier voor aan zoutkisten om uw zout in alle veiligheid op te bergen, zowel binnen als buiten. Het grootste deel onder hen is voorzien van een schep om u zo een volledige en efficiënte uitrusting voor sneeuwruiming aan te bieden. Lees er alles over onderaan de pagina.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Hoe kan ik mijn strooizout het best opslaan en bewaren?


Als u uw Strooizout juist opslaat zal het lang meegaan en bent u altijd klaar voor een vorstperiode.
Zout trekt vocht aan en absorbeert het en dat zorgt dat het gaat smelten. Het is dus extreem belangrijk om strooizout op een droge plaats te stockeren. Zo vermijdt u dat het gaat klonteren en zijn werking verliest. Onze bakken zijn daarvoor de ideale oplossing. Plaats verschillende bakken verdeeld over uw terrein zodat u altijd strooizout ter beschikking hebt als het nodig is.
Strooizout is bovendien ook corrosief en mag dus niet bewaard worden in houders die gevoelig zijn voor corrosie. Daarom zijn al onze bakken gemaakt van plastic.

Keuzehulp


Meerdere keuzes worden u aangeboden:
  • Zoutkisten met een gemiddeld volume, van 50 tot 200 liter, die weinig plaats innemen en die strooizout in zakken kunnen bevatten alsook los zout.

  • Zoutkisten met een groot volume, tot 450 liter, laten een grotere opslag toe. Ze zijn stapelbaar en makkelijk hanteerbaar en hebben dus het voordeel weinig plaats in te nemen. U kunt er een grote hoeveelheid zout in bewaren, dat vervolgens uitgestrooid kan worden op de besneeuwde of gladde grond met behulp van Strooiwagens voor strooizout .

  • Zoutkisten op wieltjes vergemakkelijken het vervoer van het zout en het gebruik ervan op alle plekken, zelfs de moeilijk toegankelijke zoals smalle steegjes, deuropeningen, voetpaden, voetgangerszones … De mogelijkheid om het deksel in verticale positie vast te zetten vergemakkelijkt het scheppen van het zout in de kist met een handschep.

  • Zoutkisten in kit bieden u een volledige uitrusting voor een snelle en efficiënte sneeuwruiming. De meeste bevatten strooizout in zakken, een handschep, een paar handschoenen en zelfs een strooier.


Ten slotte, om het sneeuwruimen in alle veiligheid uit te voeren, denk aan de aanschaf van Persoonlijke beschermingsmiddelen bij kou .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten