Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Antisliptrapneuzen

De trap nemen is altijd gevaarlijk en het risico op uitglijden en vallen bestaat altijd. Om ernstige verwondingen te voorkomen kunt u trapneuzen plaatsen. Bekijk onze verschillende modellen, kleuren en materialen en kies het product dat het meest geschikt is voor uw werkomgeving. Lees onderaan de pagina verder voor meer uitleg en tips.

21 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Wat zijn trapneuzen?

Trapneuzen zijn hoekprofielen die op de punt van een traptrede bevestigd worden met als doel te vermijden dat mensen uitglijden en van de trap vallen. Sommige bevatten ook een brede optrede om de stootboord van uw trap te beschermen.

Waarom doet u er goed aan om trapkanten te plaatsen?

Trappen vormen altijd een extra risico, vooral in het naar boven of naar beneden gaan. Een mens kan al gemakkelijk eens misstappen en zijn evenwicht verliezen, zeker als de zichtbaarheid bv. beperkt is. En een ongeluk als gevolg van misstappen op een trap kan zware gevolgen hebben; er is een grotere kans op ernstige verwondingen dan bv. bij vallen op gelijke hoogte. Daarnaast helpt het ook als u de juiste Veiligheidsschoenen draagt.

Hoe werken ze?

Deze afwerkprofielen zorgen voor extra grip dankzij hun antislipwerking. Die antislipwerking wordt gecreëerd door schurende deeltjes of door reliëf dat toegevoegd werd aan het oppervlak van de plaat.

Keuzehulp


U kunt onder meer kiezen uit verschillende materialen: staal, rubber, polyester, elastomeer, aluminium, of glasvezel. Afhankelijk van het gekozen materiaal is de trapneus slijtvast, bestand tegen olie of tegen chemische producten, detergenten etc.

Ook zijn er verschillende kleuren. Ofwel kiest u een contrasterende kleur voor extra zichtbaarheid, ofwel kiest u een neutraler kleur, voor een meer esthetisch effect.

Als laatste kiest u tussen twee bevestigingsmethoden: om vast te schroeven (a.d.h.v. voorgeboorde gaten) of om vast te lijmen. Bekijk onze producten voor Bevestiging van antislipmateriaal om het juiste materiaal daarvoor te vinden.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten