Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Antislipverf

Antislipverf aanbrengen is een van de meest effiënte manieren om uw personeel en bezoekers te beschermen tegen valpartijen door uitglijden. De verf is gemakkelijk aan te brengen en dat over grote oppervlakken. Bekijk hieronder al uw opties. Lees onderaan de pagina meer over de functie van de verschillende soorten antislipverf.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor kunt u antislipverf gebruiken?

Antislipverf brengt u aan om het risico op vallen en uitglijden op gevaarlijke plaatsen (gladheid, vochtigheid, vettigheid) te verminderen. Het korrelige materiaal in de verf zorgt namelijk voor meer grip en wrijving en dus meer veiligheid. Dit antislipproduct is vooral handig voor grote oppervlakken die niet zomaar met Zelfklevende antisliptape en antislipstroken bedekt kunnen worden. Denk maar aan tredes, loopbrugge, platformen, kades, hellingen etc.

Bovendien heeft verf het voordeel dat het op een groot aantal ondergronden kan aangebracht worden, zowel binnen als buiten, omdat het beter hecht dan zelfklevende producten.
Daarnaast vormt de verf een hoogwaardige en discrete bescherming tegen chemische producten, zoutwater en corrosie.

Vergeet echter niet om het oppervlak goed te onderhouden. Enkel zo kan de effeciëntie van de antislipwerking gegarandeerd worden. Daarnaast draagt het ook bij tot een langere levensduur.

Tips voor het plaatsen


1) Gebruik een ontvettingsmiddel om de vloer schoon, droog en vetvrij te maken.
2) Voor alle poreuze en gladde (beton, tegels) oppervlakken groter dan 10m², is het gebruik van een primer aangeraden. Gebruik de primers PRSSME of PRSSNM.
3) Voor de tweecomponentenverf, meng de verharder met de basis om de verf antislip te maken. Reken 5 basisvolumes voor 1 volume verharder.
4) Opmerking: éénmaal de basis en de verharder gemengd zijn, moet de verf binnnen enkele uren aangebracht worden.

Keuzehulp


SafeStep 50: zone waar geen antslipkracht vereist is.
SafeStep 100: belangrijk voetgangersverkeer (hoge antislipkracht) (voetpaden, doorgangen)
SafeStep 200: voertuigenverkeer (hoge antislipkracht) (loskades, zones met veel verkeer...)
SafeStep 500: agressieve of veeleisende omgevingen, chemische producten (hoge antislipkracht)
C'Line SOFT: beperkt risico op uitglijden (binnen of buiten) : vlakke oppervlakken, aanwezigheid van water ...
C'Line HARD: verhoogd risico op uitglijden (binnen of buiten) : hellingen, aanwezigheid van olie, koolwaterstoffen ...

U kiest uw antislipverf vooral in functie van waar het aangebracht zal worden. Er is verf die uitsluitend bestand is tegen licht, voetgangersverkeer. Andere verven zijn bestand tegen zwaar verkeer (zoals vrachtverkeer) en extreme weersomstandigheden.

Voor een snelle en eenvoudige aanbrenging kiest u de spuitbus.

Zoekt u een kleur dat niet in ons aanbod zit? Dan kunt u altijd het Transparant antislipproduct om te mengen met uw verf gebruiken. Daarmee kunt u zelf de verf en het kleur kiezen, waarmee u dan het antislipproduct mengt.

In de categorie Bevestiging van antislipmateriaal vindt u producten om uw ondergrond voor te bereiden en u te helpen de verf aan te brengen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten