Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Opslag gevaarlijke stoffen en absorptiemateriaal

Om het goede beheer van gevaarlijke stoffen te verzekeren, stelt Seton u een volledig gamma voor aan opvang- en opslagmateriaal alsook een brede waaier aan artikelen voor de signalering en identificatie van gevaarlijke producten (CLP/GHS, HSID, ADR). Daarnaast verzien wij u van benodigdheden om een mogelijke verontreiniging te voorkomen (industriële absorptiemiddelen in de vorm van doeken, rollen, slangen, kussens en korrels).

Ecologie is uitgegroeid tot een vaste waarde in het beleid van de meeste bedrijven en houdt onder meer het beheer van gevaarlijke stoffen in, die in de industrie op grote schaal worden gebruikt. Bijgevolg is het belangrijk om over het nodige materiaal te beschikken om de risico's die met zulke producten gepaard gaan, in te perken.

Zo is een correcte signalering en identificatie van de gevaarlijke stoffen (CLP/GHS, HSID, ADR) vereist om uw personeel zo goed mogelijk te waarschuwen voor de aard van de voorradige en vervoerde goederen.

Tevens dient u te beschikken over het nodige opvang- en opslagmateriaal (waaronder opvangbakken en opslagrekken) zodat zulke producten veilig worden opgevangen en opgeborgen, om mogelijke ongelukken of een foutief gebruik te beletten.

Daarnaast, om zowel kleine als grote milieurampen te vermijden, raadt Seton u aan om producten aan te kopen die verontreiniging kunnen voorkomen, zoals industriële absorptiemiddelen in de vorm van doeken, rollen, slangen, kussens, korrels, ... Zo bestaan er absorberende producten specifiek voor oliën en koolwaterstoffen, of voor chemicaliën en gevaarlijke vloeistoffen, alsook universele absorptiemiddelen.

Voor een optimale bescherming en veiligheid raden wij u aan een kijkje te nemen op onze pagina gewijd aan Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM .
Mocht een ongeluk toch plaatsvinden, dan vindt u op onze site ook de nodige producten rond EHBO en Verzorging .

Wilt u niet-gevaarlijke vloeistoffen materialen opslaan, bekijk dan zeker eens onze Magazijninrichting .