Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden parkeerplaatsen voor gehandicapten

Advies nodig? Advies nodig? Hoe parkeerplaatsen aanduiden voor andersvaliden? Hebt u parkeerruimte beschikbaar voor klanten of bezoekers? Dan is het fijn voor mindervaliden dat er ook voorzien is in een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats (of meerdere). Met een bord gehandicaptenparkeerplaats geeft u aan waar ze kunnen parkeren. Bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de ingang van het gebouw. Bovendien zorgen parkeerborden voor gehandicapten ervoor dat andere bestuurders niet op die gereserveerde plaatsen parkeren.

16 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Duid gehandicaptenparkeerplaatsen aan met parkeerborden voor gehandicapten


Als u uw parkeerruimte toegankelijk wilt maken voor mindervaliden, horen daar aangepaste parkeerborden bij. In het gamma van Seton vindt u parkeerborden voor gehandicapten met pijlen, symbolen en symbolen plus tekst. Voor een optimale zichtbaarheid, vooral bij nacht, zijn onze retroreflecterende parkeerborden ideaal.
Duidelijk zichtbare, kwalitatieve parkeerborden voor gehandicapten zijn een meerwaarde voor uw parkeerterrein.
  • Borden gehandicaptenparkeerplaats vereenvoudigen de toegang tot uw bedrijf voor mindervaliden.

  • De parkeerborden voor gehandicapten van Seton zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

  • De retroreflecterende borden lichten op in het donker als er koplampen op schijnen.

Retroreflecterende parkeerborden voor gehandicapten

De vierkante parkeerborden 'gehandicapten' zijn gecoat met zelfklevende reflecterende 3M-folie klasse 1. Ze zijn zichtbaar in het donker als ze beschenen worden. Ze zijn verkrijgbaar in een complete kit met een standaardpaal en bevestigingsmateriaal. De retroreflecterende parkeerborden 'parkeerplaats gehandicapten' hebben een witte achtergrond. Die is zichtbaar in het donker als er licht op schijnt. Ze worden bevestigd aan een muur of op een paal (kit in optie). U kunt deze borden ook personaliseren met een tekst naar keuze en eventueel uw logo.

Parkeerborden voor gehandicapten met pijlen

De parkeerborden voor gehandicapten met diagonale pijlen zorgen ervoor dat mindervaliden vlug de voorbehouden plaatsen kunnen lokaliseren. Dit type bord duidt aan dat de plaatsen rechts en links voorbehouden zijn voor gehandicapten. De parkeerborden voor gehandicapten met pijl naar rechts of met pijl naar links zorgen ervoor dat mindervaliden vlug een rolwagenhelling kunnen lokaliseren.

Parkeerborden voor gehandicapten met symbool

Op de parkeerborden van pvc of aluminium op paal 'parkeerplaats gehandicapten' is de P van parkeerplaats en het universele gehandicaptensymbool te zien. Ze worden geleverd met vierkante paal en bevestigingsmateriaal. Van ongeëvenaarde kwaliteit zijn de rechthoekige parkeerborden 'gereserveerd gehandicapten' met technologie van Alucobond®. De plastic kern met hoge dichtheid is bekleed met twee aluminiumplaten, waarvan er een gepoederlakt is.

Parkeerborden voor gehandicapten met symbool en tekst

De parkeerborden voor gehandicapten, voor paal- of plaatbevestiging, 'privé' zijn stevig, flexibel en elegant. Rechts van het universele rolstoelsymbool staat de tekst 'privé', wat de boodschap nog duidelijker maakt.

Vergemakkelijk de toegang tot uw bedrijf voor mindervaliden

Als u gereserveerde parkeerplaatsen ter beschikking stelt voor mindervaliden, moeten die ook aangeduid worden met een parkeerbord.
  • Parkeerborden met symbolen zijn universeel herkenbaar.

  • Parkeerborden met symbool en tekst brengen een extra boodschap.

  • Parkeerborden met pijlen wijzen parkeerplaatsen en rolstoelhellingen aan.

  • Retroreflecterende parkeerborden zijn zichtbaar in het donker.


Wilt u meer informatie over onze parkeerborden voor gehandicapten? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.