Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden verboden te parkeren

Advies nodig? Advies nodig? Hoe voorkomen dat mensen parkeren waar het niet mag? Niets is zo vervelend als vreemde wagens die geparkeerd staan op uw privéterrein of bezoekers op voorbehouden plaatsen op uw parkeerruimte. Het kan bovendien levensgevaarlijk zijn als auto's nooduitgangen blokkeren.
Dat is eenvoudig te vermijden door verkeersborden verboden te parkeren\of stilstaan en parkeren verboden\te plaatsen. We hebben ook borden die aangeven dat het voertuig weggesleept of geïmmobiliseerd kan worden conform de wettelijke bepalingen. Ideaal om potentiële overtreders nog meer te ontmoedigen.
Behalve de verkeersborden hebben we ook verplaatsbare signalisatiebakens en stickers "verboden te parkeren" in ons assortiment.

34 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Parkeren verboden? Signaliseer het met verbodsborden


Met onze verbodsborden voor parkeren maakt u duidelijk dat het niet toegestaan is om een voertuig achter te laten op de gemarkeerde plaats.
  • De ronde aluminium verbodsborden verboden te parkeren hebben een schuine rode streep op blauwe achtergrond.

  • De ronde aluminium verbodsborden stilstaan of parkeren verboden hebben een rood kruis op blauwe achtergrond.

  • De ronde aluminium verbodsborden met tekst geven een specifieke reden waarom er op die plaats niet geparkeerd mag worden. Bijvoorbeeld vluchtroute, uitrit voertuigen, toegang brandweer.

  • De rechthoekige verkeersborden van pvc met tekst kunnen meedelen dat een verkeerd geparkeerd voertuig vastgezet of weggesleept zal worden.

  • Het driehoekige bord met symbool deelt eveneens mee dat een voertuig vastgezet kan worden.

  • Hebt u te maken met hardnekkige overtreders? We hebben ook stickers om op de voorruit van verkeerd geparkeerde voertuigen te plakken.

Heeft uw bedrijf een parkeerterrein of is het bereikbaar via privéwegen? In beide gevallen kan het nuttig zijn om verbodsborden voor parkeren te plaatsen.
  • U vermijdt dat parkeerplaatsen voor uw personeel ingenomen worden door bezoekers.

  • U weert complete buitenstaanders van uw privéterreinen en toegangswegen.

  • U zorgt voor een vlotte circulatie en verhoogde veiligheid op uw bedrijfsterreinen.

  • Nooduitgangen of ingangen voor urgentievoertuigen worden nooit geblokkeerd.

Kits borden met bevestiging

Het aluminium verkeersbord 'parkeren verboden' is verkrijgbaar in een complete kit met paal en bevestiging.

Verkeersborden zonder tekst

Onze ronde borden zonder tekst zijn gemaakt van aluminium of pvc. De aluminiumborden zijn verkrijgbaar als complete kit met bord, paal en bevestiging.

Verkeersborden met tekst

Onze ronde borden met tekst in aluminium of pvc geven een specifieke boodschap of verduidelijking mee. Bijvoorbeeld voorbehouden plaats, toegang brandweer of uitrit voertuigen. Onze rechthoekige borden met tekst zijn gemaakt van polypropyleen of pvc met anti-uv-beschermfolie voor buitengebruik. Ze kunnen bevestigd worden aan een muur met schroeven of dubbelzijdige tape of op een paal. De tweetalige parkeerborden verboden voor lpg-wagens zonder veiligheidsklep (Nederlands + Engels) worden geplaatst aan de ingang van garages en overdekte parkeerterreinen. Ze informeren dat de toegang verboden is voor voertuigen op lpg.

Tijdelijke verkeersborden

Het tijdelijke signalisatiebaken 'verboden te parkeren' is ideaal als signalisatie bij gevaar of werkzaamheden. Het bestaat uit een polypropyleen paal met handvat en een hard bord met pictogram 'verboden te parkeren'. Er kan een bescherming van plexiglas op het baken aangebracht worden om een A4-document onder te plaatsen. Het tijdelijke bord 'verboden te parkeren' is te gebruiken met kegels van 750 mm hoog.
In het ruime assortiment verbodsborden van Seton vindt u alles om uw parkeerruimte uit te rusten met duidelijke signalisatie. Wilt u uw verticale signalisatie aanvullen met horizontale signalisatie? Neem een kijkje naar ons uitgebreide gamma grondmarkering (verf, sjablonen en markeernagels). Om uw parkeerruimte praktisch in te richten en af te bakenen, verkopen we ook alle mogelijke parkeerbeugels en parkeerstops.

Meer informatie over onze borden parkeren verboden? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.