Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Parkeerborden

Advies nodig? Advies nodig? Hoe aanduiden welke parkeerplaats voor wie is? Als uw bedrijf over een parkeerruimte beschikt, kan het handig zijn om signalisatie aan te brengen die voorbestemde plaatsen aangeeft. Zo weet iedereen onmiddellijk waar hij mag parkeren. Seton biedt een uitgebreide keuze aan witte of blauwe parkeerborden met tekst of symbolen. Bovendien zetten we uw eigen tekst op onze personaliseerbare parkeerborden.

92 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Organiseer uw parkeerruimte en vermijd chaos


Een bedrijf van enige omvang heeft al gauw een uitgebreide parkeerruimte. Dat kan zowel een overdekte garage of een buitenterrein zijn. Het is altijd een goed idee om er enige organisatie in aan te brengen. Zo vermijdt u chaos. Dat kan met de parkeerborden van Seton. Met een parkeerpaal met tekst geeft u aan welke parkeerplaatsen voor wie bestemd zijn. Bijvoorbeeld 'bezoekers', 'klanten', 'personeel' of 'directie'. Een parkeerpaal met symbool is bijvoorbeeld handig om te visualiseren dat er achteruit geparkeerd moet worden.Een parkeerbord in de vorm van een pijl is handig op een groot parkeerterrein. Hij geeft de richting aan naar de verschillende parkeerplaatsen. Het parkeerbord heeft een retroreflecterende achtergrond 3M klasse 1, waardoor hij zelfs 's nachts zichtbaar blijft.Wilt u borden met uw eigen specifieke boodschap? Dat kan. We hebben een groot aanbod aan personaliseerbare parkeerborden. U geeft eenvoudig online uw tekst in. Desgewenst plaatsen we zelfs uw logo op uw bord.
Heeft uw bedrijf een parkeerruimte? Schep orde door gereserveerde parkeerplaatsen aan te duiden met de parkeerborden en parkeerpalen van Seton.
 • Borden met standaardteksten maken duidelijk wie waar mag staan.

 • Maak online gepersonaliseerde borden voor uw specifieke doelgroep.

 • Parkeerborden met symbolen zijn universeel herkenbaar.

 • Retroreflecterende borden zijn zichtbaar in het donker.

 • Onze parkeerborden en parkeerpalen zijn gemakkelijk te installeren.

Parkeerborden met tekst

Met deze borden kunt u bij iedere afzonderlijke parkeerplaats aanduiden wie er mag staan. De parkeerborden zijn gemaakt van wit pvc met afgeronde hoeken. Naast de universele witte P op blauwe achtergrond staat de tekst in zwart vinyl. We hebben ze ook met retroreflecterende achtergrond. Die lichten op als ze beschenen worden door autolichten. Ze worden met schroeven bevestigd op een muurhouder met opklapbare voorzijde en antidiefstalslot of op een paal met een aluminium drager. Beschikbare standaardteksten:

U kunt de borden ook personaliseren met uw eigen tekst en eventueel uw logo.

Parkeerborden met symbool

Een blauw parkeerbord met een symbool is van ver te herkennen. U kunt er gewoon mee aangeven waar de parkeerruimte is, of specifiek de plaatsen voor auto's, vrachtwagens of bussen. We hebben ook parkeerborden voor elektrische wagens of elektrische fietsen. Soms is het nodig om te verwittigen waar het verboden is te parkeren met een bord voertuigen worden weggesleept". Een heel interessant bord voor uw parkeerruimte is het aluminium parkeerbord verplicht om achteruit te parkeren". Auto's die achteruit geparkeerd staan, raken vlugger weg. Dat kan van groot belang zijn als de parkeerruimte vlug geëvacueerd moet worden. Bovendien is het veiliger voor voetgangers.

Personaliseerbare parkeerborden

Hoewel u bij ons een ruime keuze vindt aan borden met een standaardtekst, is het heel goed mogelijk dat u nog een andere tekst of doelgroep in gedachten hebt. Personaliseerbare borden zijn dan de oplossing. Gebruik de online tool om uw tekst in te geven. Op de rechthoekige personaliseerbare parkeerborden geeft u uw specifieke boodschap aan onder een grote witte P op blauwe achtergrond in aluminium. Ze reflecteren als ze in het donker belicht worden.Met de gepersonaliseerde plaat voor modulair verkeersbord duidt u de parkeerplaats voor een specifiek voertuig aan. Dit bord werkt met een schuifsysteem waarin u de nummerplaat plaatst.

Parkeerborden op paal

Met een parkeerbord op paal kunt u bij iedere afzonderlijke parkeerplaats op een open parkeerruimte aanduiden wie er mag staan. De parkeerborden zijn gemaakt van wit pvc met afgeronde hoeken. Ze hebben zwarte belettering. We hebben ze ook met retroreflecterende achtergrond. Die lichten op als ze beschenen worden door autolichten. Ze worden geleverd inclusief een vierkante parkeerpaal van ruw aluminium en een rail van 250 mm. Beschikbare standaardteksten:

U kunt de borden ook personaliseren met uw eigen tekst en eventueel uw logo.
In het ruime assortiment parkeerborden van Seton vindt u alles om uw parkeerruimte uit te rusten met duidelijke signalisatie.
 • Parkeerborden met tekst: duiden voorbehouden plaatsen aan.

 • Parkeerborden met symbool: van ver herkenbaar.

 • Parkeerborden met pijl: vergemakkelijken het verkeer.

 • Personaliseerbare parkeerborden: u kiest zelf de boodschap.

 • Parkeerborden op paal: gemakkelijk te installeren, de paal wordt meegeleverd

 • Kubusvormige parkeerborden: met hoge paal, van ver en uit alle hoeken zichtbaar.

 • Tijdelijke parkeerborden: zijn een ideale oplossing bij werkzaamheden.

Neem ook een kijkje naar onze grondmarkering, parkeerbeugels en parkeerstops om uw parkeerruimte praktisch in te richten en af te bakenen.

Meer informatie over onze parkeerborden? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.