Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Stofmaskers FFP2

Activiteiten in stoffige milieu's of in omgevingen waarin talrijke deeltjes rondzweven, kunnen schadelijk blijken voor de luchtwegen. Daarom dienen ze op doeltreffende wijze worden beschermd. De maskers FFP2 zorgen voor een bescherming tegen stof op niveau 2, wat langdurig werk in zulke omstandigheden mogelijk maakt. Ontdek de verschillende modellen, met of zonder ventiel, alsook de diverse vormen.

Welk type mondmasker zoekt u?

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Werken in een omgeving met een hoge concentratie aan deeltjes en stof, zoals onder meer in de bouw- en ambachtssector (timmerwerk, houtbewerking) kan de luchtwegen beschadigen.

Daarom dat Seton u een breed gamma voorstelt aan stofmaskers FFP2, die een ademhalingsbescherming bieden op niveau 2 en een tiental keer hergebruikt kunnen worden. Dit type mondmasker blijkt uitermate doeltreffend tegen voornamelijk houtdeeltjes, restdeeltjes van metaal, hars en glaswol, zaadjes en paddenstoelen.
Opgelet: ze laten niet toe adem te halen in giftige milieu's of in omgevingen met onvoldoende zuurstof.

Om meer te leren over de verschillende beschermingsniveau's van de stofmaskers, nodigen wij u uit om onze aanbevelingen op de daartoe bestemde pagina te raadplegen.

Wij raden u tevens aan om uw werknemers erop te wijzen dat het dragen van een stofmasker verplicht is aan de hand van onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM , alsook een Transparante dispenser voor veiligheidsbrillen en ademhalingsmaskers te voorzien om het dragen van de PBM aan te moedigen.