Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

LEAN - Visual Management

Het LEAN management is een techniek die gebruikt wordt om de werking in uw bedrijf te vergemakkelijken. Seton concentreert zich specifiek op het visuele management. De producten in dit gamma helpen u om dingen in één oogopslag identificeerbaar te maken en om zo de werking in magazijn te optimaliseren.

1-92 van 133 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Het LEAN management is een concept dat bedacht werd in Japan. In het Engels betekent LEAN ‘mager’, ‘slank’. Het wordt dus gebruikt om de optimalisatie aan te duiden van bedrijfsressources, zoals tijd, personeel, geld etc.

Een onderdeel van het LEAN management is het 5S-model. 5S verwijst oorspronkelijk naar vijf Japanse woorden die beginnen met een ‘S’, maar die kunnen in het Nederlands vertaald worden naar woorden die ook met een ‘S’ beginnen:

S1: scheiden (seiri)
S2: sorteren (seiton)
S3: schoonmaken (seisō)
S4: standaardiseren (seiketsu)
S5: systematiseren (shitsuke)

Seton heeft besloten zich te concentreren op de 2de S, het sorteren of ordenen, en dat dankzij een productaanbod dat zich focust op visueel beheer.

Door het visueele beheer in uw bedrijf te optimaliseren, zorgt u voor een efficiënte communicatie en gegevensoverdracht. Zo kunt u bijvoorbeeld visuele herkenningspunten creëren aan de hand van grondmarkering, kleurcodes, lettercodes … Zo wordt het mogelijk om dingen in één oogopslag te herkennen.

Voor u aan de optimalisatie van het visual management in uw bedrijf begint, zorgt u best eerst voor de juiste magazijnrekken.

Voor nog meer efficiëntie in uw informatiebeheer, bezoek onze pagina met producten voor Display en Bescherming van documenten