Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Verkeerspalen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe verkeerspalen gebruiken om uw site in te richten? Op veel bedrijventerreinen zijn verschillende bedrijven actief. Het is er een komen en gaan van werknemers en bezoekers. Met verkeerspalen en plooibakens kunt u orde scheppen op uw parkeerterrein en de veiligheid verhogen. Zo kunt u een gevaarlijke hoek of een inrit aanduiden, een gevaarlijke bocht extra zichtbaar maken of de rijrichtingen duidelijk scheiden. De verkeerspalen zijn ook een uitstekend hulpmiddel om parkeerplaatsen duidelijk te omkaderen. Ze springen bij de chauffeur veel meer in het oog dan de klassieke lijnen op de grond.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Verkeerspalen en plooibakens vervaardigd uit soepele kunststof


Met soepele reflecterende en zelfrechtende verkeerspalen uit kunststof heeft u alle vrijheid om uw terrein af te bakenen zoals u dat wilt. Wilt u de plaatsen echt vastleggen, dan is het nodig om de de verkeerspalen ook te verankeren met het materiaal voor bevestiging uit ons gamma.
Omdat al onze verkeerspalen gemaakt zijn van soepele kunststof zijn ze onverwoestbaar en tegelijk ongevaarlijk wanneer een voertuig ze per ongeluk toch raakt. De verkeerspalen en plooibakens zijn immers zelfrechtend. Ze keren altijd naar hun oorspronkelijke toestand terug. De verkeerspalen en plooibakens zijn daarnaast reflecterend. Zo zijn ze zowel overdag als in het donker goed zichtbaar. Mogelijke ongevallen worden zo vermeden. Met de verkeerspalen en plooibakens verleent of ontzegt u gemakkelijk toegang tot elk terrein en worden de parkeerplaatsen duidelijk aangewezen. Ze zijn dan ook een ideale permanente signalering, in tegenstelling tot kegels, die slechts tijdelijk geplaatst worden.

Verkeerspalen

Verkeerspalen en bakens zijn er in verschillende vormen en kleuren. Onze retroreflecterende, soepele, zelfrechtende afzetpalen zijn beschikbaar met telkens een witte reflecterend deel. Verkeerspalen heeft u nooit teveel, dus is onze Set met 3 flexibele, reflecterende afzetpalen + 1 gratis zeker interessant. U krijgt er immers 1 gratis bij aankoop. De palen zijn er in het rood en wit. Zeer handig zijn ook de flexibele rood-witte afzetpalen met kettingoog. Die verbindt u gemakkelijk met een ketting, en zo sluit u meteen ineens een hele parkeerstrook af of is die ineens afgebakend.

Bevestiging

Kunststof verkeerspalen, reflecterende afzetpalen, zelfrechtende verkeerspalen of plooibakens: allemaal perfecte middelen om het verkeer op uw terrein in goede banen te leiden. U kunt ze gemakkelijk bevestigen op voet. Om ze stevig vast te maken hebben we een betrouwbaar gamma aan oplossingen: van bevestigingsschroeven voor asfalt tot allerlei bevestigingsaccessoires voor flexibele parkeerstops.
We leveren dus niet alleen verkeerspalen en plooibakens, u vindt bij ons ook echt alle hulpmiddelen om de palen te bevestigen, tot zelfs tweecomponentenlijm of een sleutel voor grondbevestiging van zelfrechtende afzetpalen toe. Om het parkeren te vergemakkelijken bieden we ook parkeerstops.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om onze specialisten telefonisch te contacteren op het nummer 0800 58 082 of via e-mail.