Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Filters voor herbruikbare maskers

Bepaalde ademhalingsmaskers voor de bescherming tegen gassen, dampen, enz. werken aan de hand van één of meerdere filters, ontworpen voor verschillende giftige stoffen: organische en anorganische gassen of deeltjes, ammoniak, enz.
Het goed kiezen van een ademhalingsfilter volgens de beoefende activiteit is cruciaal om te genieten van een optimale bescherming en om een goede veiligheid te verzekeren.

Welk type mondmasker zoekt u?

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wanneer het dragen van een ademhalingsmasker met filter noodzakelijk is, dient ook de ademhalingsfilter gekozen te worden naargelang de beoefende activiteit. Zo stellen wij u een breed aanbod voor aan filters, zowel in standaardformaten als afgestemd op specifieke soorten maskers. Deze filters bieden bescherming tegen talrijke gassen en deeltjes: organische en anorganische dampen, ammoniak, enz.

Na het geschikte veiligheidsmasker te hebben gekozen naargelang het activiteitendomein (halfgelaatsmaskers / volgelaatsmaskers), is dus ook de keuze van de filter een belangrijke stap voor het doeltreffend behoud van de gezondheid van werknemers. Meer informatie over verschillende soorten filters, gasmaskers, enz. vindt u op onze themapagina over ademhalingsbescherming.

Wij raden u ook aan uw werknemers eraan te herinneren dat het dragen van een masker verplicht is aan de hand van onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM met het geschikte pictogram.