Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Strooiwagens voor strooizout

Advies nodig? Advies nodig? De verschillende soorten strooiwagens Een strooiwagen zorgt voor het doeltreffend verspreiden van strooizout om zo de sneeuw te doen smelten op besneeuwde wegen en banen. De keuze van een strooiwagen hangt af van de aard en de grootte van het oppervlak. Seton verschaft efficiënt en gebruiksvriendelijk materiaal om makkelijk aan sneeuwruiming te doen op uw wegen, parkings, ingangen, voetpaden, enz. Onderaan de pagina helpen we je het juiste model te kiezen.

10 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Keuzehulp


Het strooien van zout gebeurt op plaatsen waar de sneeuw al geruimd werd met behulp van Sneeuwscheppen en sneeuwschuivers .

De materiaalkeuze voor de verspreiding van het strooizout is belangrijk en is afgestemd op het te behandelen oppervlak. Wij stellen u verschillende types strooiwagens voor om zo te voldoen aan uw behoeften en vereisten.
  • De semi-professionele en professionele strooiwagens met een gemiddelde capaciteit van 30 liter. Ze zijn uitgerust met een handvat om te kunnen doseren en dienen geduwd te worden. Zij zorgen voor de bestrooiing van grote gebieden en zijn bestand tegen veelvuldig gebruik.

  • De strooier met schouderband is praktisch en comfortabel voor het bestrooien van kleine gebieden.

  • De handstrooier wordt op zijn beurt gebruikt zoals een strooiwagen en is geschikt voor het bestrooien van kleine oppervlakken: traptreden, nauwe steegjes, ingangen, smalle voetpaden, enz.

  • De handschep is praktisch voor het scheppen van Strooizout en de verspreiding ervan in moeilijk toegankelijke gebieden.

  • De draagbare strooier voor vloeibaar zout wordt gedragen zoals een rugzak en vergemakkelijkt de verspreiding van Strooizout op moeilijk te bereiken plekken: trappen, portieken, enz. Verschillende strooisystemen kunnen eraan worden bevestigd om zo grotere gebieden te bestrooien.


Om het sneeuwruimen in alle veiligheid uit te voeren, denk eraan u te beschermen tegen deze moeilijke winterse omstandigheden door u te wenden tot onze Persoonlijke beschermingsmiddelen bij kou .