Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Informatieve etiketten

Advies nodig? Advies nodig? Waarom zijn informatieve stickers belangrijk? Voor een vlotte werking in uw magazijn is het belangrijk dat uw werknemers vlug worden geïnformeerd over de werking van machines, het belang van interne documenten en het gebruik van bepaalde producten. Met informatieve stickers wordt die informatie op een vlugge en duidelijke manier gecommuniceerd. Ontdek ons aanbod en beslis welke zelfklevende etiketten er het best passen in uw magazijn.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Informatieve etiketten


Waarom informatieve etiketten gebruiken uw magazijn?

Informatieve stickers zorgen voor een vlotte en informatieve communicatie in uw magazijn. Dankzij de duidelijke boodschap op de etiketten worden uw werknemers ingelicht over de algemene werking van het magazijn, de werking van machines, het belang van interne documenten en het verloop van de goederenontvangst.

Onze informatieve magazijnetiketten hebben meerdere voordelen:

  • Ze zijn zelfklevend en kunnen vlot op eender welke ondergrond worden bevestigd.

  • Dankzij hun verschillende kleuren kan u een overzichtelijke kleurcode aanmaken.

  • De boodschap van de etiketten wordt meteen begrepen dankzij de verschillende kleuren en teksten.

  • De etiketten zijn duurzaam en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Welke soort etiketten vindt u in ons aanbod?

Etiketten met informatie over de werking van machines
In ons aanbod vindt u meerdere stickers met een duidelijke boodschap over de werking van een machine of een uitrusting. De zelfklevende etiketten beschermen werknemers tegen mogelijke ongevallen. Een machine starten en stoppen wordt vergemakkelijkt door de kleurcode op onze etiketten met de teksten ‘start/stop’ en ‘on/off’.

Naast informatieve stickers met uitleg over de werking van machines kan u producten uit ons aanbod Werkpostbeveiliging plaatsen. Die producten zorgen voor extra veiligheid en vermijden overbodige vermoeidheid bij uw werknemers.

Informatieve etiketten voor interne documenten
Sommige brieven en documenten moeten zeer snel worden behandeld. Onze zelfklevende etiketten bedrukt met het woord ‘dringend’ hebben een niet te misverstane boodschap. De stickers vallen op door hun fluorescerende kleur en ze kunnen zowel op platte als gebogen oppervlakken worden gekleefd. Met de Stickers met permanente kleeflaag - Belangrijk vestigt u de aandacht op het belang van bepaalde documenten.

Informatieve etiketten met teksten en kleuren
Behalve informatieve etiketten voor machines en interne documenten biedt Seton u ook stickers aan met andere informatie. Zo moedigen onze gekleurde stickers met de tekst ‘mengen voor gebruik’ werknemers aan om voorzorgsmaatregelen te nemen en het product correct te gebruiken. De zelfklevende etiketten met de teksten ‘niet omkeren’ en ‘niet stapelen’ zorgen voor een vlotte goederenbehandeling. Op onze personaliseerbare stickers kan u een zelfgekozen tekst laten plaatsen. Zo kan u specifieke boodschappen communiceren die belangrijk zijn voor de werking in uw magazijn.

Aanvullende producten - Informatieve etiketten


Inventarisaties en kwaliteitscontroles zijn zaken die op een georganiseerde manier moeten verlopen. Om die processen te vergemakkelijken, stelt Seton u een aanbod voor met blanco en bedrukte etiketten. Met keuringsstickers met enkele of dubbele jaartallen kan u inspecties gemakkelijk visueel beheren.

Zorg er ook voor dat uw magazijnmedewerkers in veiligheid kunnen werken door hen veiligheidskledij, zoals schoenen, aan te bieden.